cum să te îmbraci pentru diverse evenimente

Am avut o colaborare pe partea video cu un brand românesc unde am pus în evidență cum să te îmbraci pentru diverse evenimente. Prin intermediul acestei compilații poți urmări mai ușor piesele alese. Ținutele selecționate reprezintă propria mea viziune fără a avea o presiune din partea brand-ului. Din acest motiv îți propun să te joci cu aceste combinații și să lași frâu liber imaginației.  Încearcă să scoți potențialul maxim din fiecare piesă vestimentară prezentă în garderoba ta. Sau adaugă articole care te vor ajuta să faci cât mai multe ținute.

Cum să te îmbraci pentru diverse evenimente

Ținuta business-casual

îmbraci pentru diverse evenimente

Business casual este o ţinută mai puţin formală, dar în acelaşi timp prezentabilă faţă de clienţi, colegi şi superiori. Pentru a ieși în evidență, în mod pozitiv, la serviciu, îți recomand să investești în articole precum pantaloni khaki, veste, sacouri sport şi pulovere de tipul cardigan de culoare neagră, gri sau bleumarin. Fibrele naturale precum lâna şi bumbacul sunt importante atât pentru ţinuta casual, dar şi pentru cea de afaceri.

Clipul de mai sus a fost filmat în magazinul Seroussi din Vivo! Cluj-Napoca.

Ținuta fresh de primăvară-vară

TInuta primavara

Încearcă să porți un sacou cadrilat. Carourile te pun în evidență și sunt ușor de asortat. Această ținută o poți purta cu sau fără cravată. Dacă la tine la firmă se pune în practică dress code-ul Casual Friday poți purta această ținută fără nicio problemă.


Ca locații am folosit Kups și Cluj Hub.

Ținute pentru o petrecere la piscină

Costum petrecere la piscina

Acest clip mi s-a părut cel mai greu de realizat deoarece m-a scos din zona de confort. Am gândit niște ținute formate din costum de bumbac. Pentru o petrecere la piscină poți să renunți oricând la sacou.

Clipul a fost realizat la Pensiunea La Mesteceni, iar Decathlon m-a ajutat cu mici accesorii

Cum te îmbraci pentru diverse evenimente?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *