Nike Tailwind

Nike Tailwind îmi trezește o nostalgie. Am început să fiu fanul modelelor clasice de încălțăminte sport din perioada anilor 2000. Îmi doream, foarte mult, o astfel de pereche, dar era cu mult peste bugetul meu. Fiind și o cerere restrânsă din partea potențialilor clienți, erau puține magazine și prețurile mari. Într-un final am reusiț să-mi achiziționez o pereche de Puma într-o combinație cromatică de roșu cu alb.

În acele momente ascultam muzică electronică și am fost influențat de această mișcare care era de abia la început. Să porți pantofi la astfel de petreceri era deplasat, iar încălțămintea care părea mai degreabă potrivită pentru activități sportive nu-mi plăcea. Cei care erați majori în anii 2000 cu siguranță vă aduceți aminte de cluburile care se doreau selecte și te lăsau să intri doar cu pantofi formali. Ceea ce era destul de deplasat comparativ cu genul muzical pe care îl aveau în anumite seri. Noroc că a fost o modă trecătoare.

De ce să alegi Nike Tailwind

În prezent, îmi place în continuare acest gen de încălțăminte sport. Are un design simplu și ușor de integrat în mai multe ținute. Și pentru că îmi place de multe ori să port încălțăminte sport la costum sunt perechea ideală. Câteodată pot fi mai confortabili față de o pereche pe pantofi. Îți recomand să treci la această combinație de stiluri doar dacă consideri că ți se potrivește.

Modelul Nike Tailwind se încadrează în standardele mele conform descrierii de mai sus. Acest model iconic și-a făcut debutul în anul 1978 la maratonul de la Honolulu ca și încălțăminte pentru alergat. Cei care au testat încălțămintea au relatat că era net superioară față de alte prototipuri pe care le-au încercat.

În această săptămână modelul iconic Nike Tailwind s-a relansat. Evident nu pentru a fi folosit ca încălțăminte de alergat. Ca preț estimativ ar fi în jur de 100 euro. Ei au păstrat același paletar de culori ca și modelul clasic în nuanțe de gri și albastru.

Cum ți se pare că s-ar integra Nike Tailwind în stilul tău vestimentar?

Sursa foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.