Mustața Pro Sau Contra
mustața pro sau contra

De când bărbatul a avut posibilitatea de a-și lăsa mustață, a folosit-o ca să se definească precum personalităților ca: Salvador Dali, Friedrich Nietzsche, Adolf Hitler, Josef Stalin, Albert Einstein, etc. În acea perioadă nu s-a pus problema dacă mustața este pro sau contra. Cu cât acesta era mai stufoasă bărbatul era considerat mai viribil. Cu timpul mustața a început să însemne putere, dar în ziua de azi acestă modă a dispărut aproape în totalitate.

Mustața pro sau contra?

Prima mustață datează din anul 300 î.H. și a suferit diverse schimbări în cursul timpului. Azi ele sunt purtate doar de iubitorii de mustață, de majoritatea bărbațiilor la peste 40 de ani și unele staruri din industria filmului și a muzicii. Eu nu sunt un fan al musteței, dar dacă vrei să-ți lași, aceasta trebuie să fie scurtă și bine întreținută.

Mustața poate fi în avantajul tău dacă o faci în modul potrivit. Ea va arăta bine doar dacă este în concordanță cu forma feței. Astfel, o mustață medie este potrivită pentru cineva care are caracteristici mici ale feței, iar una mare arată bine pe o față pronunțată și pătrată.

Acesta trebuie spălată cu șampon și întreținută cu o foarfecă pentru tăiat părul sau un aparat electric pentru tuns.

Îți recomand purtarea musteții doar în cazurile în care ascund semne nedorite, avantajează într-un fel fața, împreună cu o barbă sau dacă te atrage.

Poate purtând o mustață te vei simți mai special. Pro sau contra mustața?

Pentru a-ți continua educația vestimentară, te invit să citești Cartea Stil Masculin: Cum să te îmbraci bine și să plătești mai puțin.

sursa foto: wiredjournalists.com

Related Posts

13 thoughts on “Mustața pro sau contra?

 1. Andreea spune:

  Nu-mi place mustata.Votez contra :)

 2. elena spune:

  hell NO.
  Cum ar arata o femeie cu mustata? In plus intotdeauna mi s-a parut scarbos sa saruti un barbat care are mustata si firele de par ii intra in gura.

 3. Joice spune:

  The ‘stache rules! Tata a avut o mustata de invidiat in tinereti :D
  Daca as fi barbat mi-as lasa mustata doar pentru ca e awesome

 4. igor spune:

  mustata? daca esti fan GUTA DA!
  daca nu, poti sa o uiti! sau sa ti lasi dracu barba lunga+mustata…

 5. Laci spune:

  Mai stiti pe cineva caruia ii sta bine cu mustata?

 6. Mihai spune:

  Johnny Depp

 7. teodorv spune:

  Contra

 8. Dragos spune:

  Depinde, cred ca m-as risca.

 9. Barba, da, categoric
  Mustata? depinde, unora le sta bine, altora NU

 10. Laci spune:

  @Miron

  Corect.

 11. johnny spune:

  salut….tata poarta mustata de peste 35 de ani si nu pot sa-l imaginez fara mustata :))), eu nu prea sunt atras sa-mi las mustata..deci gusturile nu se discuta

 12. Nu poti sa recomanzi tu cazuri de purtare a mustatei…oricat ai vrea si ti-ai dori. Mustata,din punctul meu de vedere, reprezinta un plus de stil si nu un mod de a ascunde o cicatrice sau mai stiu eu ce. Asa cum unii barbati poarta barba…altii poarta mustata. Nu incerca sa pari mai mult decat esti! Limiteaza-te la ceea ce te pricepi cel mai bine;)

 13. whyiamhere spune:

  sunt cam contra because am aproape 13 ani și îmi cresc fire de mustață :((( mă așteptam sa am pe la 15-16 ani, dar nu acum =[

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *