Stil Londra. Punct Și De La Capăt.

Deoarece rezultatele profesionale au fost pe măsura muncii depuse, visul de a experimenta alte orizonturi în cadrul filialei din Londra, s-a materializat prin detașarea mea în capitala Marii Britanii. Ca să mă obișnuiesc cu stilul, modul și viața din insulă, m-am decis sa merg cu 4 zile înainte de începerea jobului, din simplul motiv de a observa ce și cum se întâmplă acolo legat de gastronomie, lifestyle și, evident, stilul vestimentar.

Stil Londra. Punct și de la capăt.

Pentru că dress code–ul de la biroul din Romania cât și cel din Marea Britanie este foarte bine stabilit, costum din 2 sau 3 piese, personal voi încerca, totodată, să vad aici, în Londra, locurile de unde se pot achiziționa celebrele costume în stil britanic.

După câteva mici incursiuni pe bulevardele din inima Londrei, Oxford Street, Baker Street și alte străzi celebre, mi-am putut face o idee de unde mi-aș putea achiziționa ținuta pentru birou. Acest lucru nu reprezintă o problemă, deoarece Londra este foarte ofertantă la acest capitol, și după cum e vorba “ Când ești la Roma, poartă-te ca romanii “, după același gând mă voi ghida în ceea ce privește vestimentația londoneză.

Dacă dorești să-ți îmbogățești garderoba o poți face cu 2 branduri autentice britanice Marks and Spencer și Next, unde, în cadrul acestor branduri, cel mai ieftin costum costă 99 £ și poate urca în funcție de material și particularitatea lui până la 699 £ .

Stil Londra. Punct Și De La Capăt.
Stil Londra

Varianta cea mai de dorit este să te răsfeți cu un costum creat special pe măsura ta, iar Londra este orașul care-ți oferă mulți croitori personali. Odată ajuns la un astfel de croitor, ți se iau toate măsurile cu o precizie elvețiană, trebuie doar să dispui de timp de așteptare; asta scoate din mulțime un costum de calitate, croit pe măsura ta, și respectul pe care-l vei acorda unui astfel de costum, va fi pe măsura muncii depuse și a timpului de așteptare.

Materialele sunt infinite și ai de unde să alegi, atât pentru costumul propriu zis, cât și pentru căptușeală, ca să nu mai spun că tot acolo poți opta și pentru o cămașă croită special pt tine, o lume nouă de posibilități și se descoperă în această industrie a hainelor croite personal.

Vorbind de timpul de așteptare, trebuie să știi că, dacă-ți dorești un costum la comandă, după ce se iau măsurile necesare, este nevoie de o probă de purtare dacă nu chiar două, până să intri în posesia produsului final.

Tailor-Made-Suits1
Stil Londra

Prețul unui costum în stil britanic din Londra

Costul unui costum la comandă începe de la 375 £ și poate ajunge și până la câteva mii de £, în funcție de materialul ales, de particularitățile cerute de client și de tradiția și vechimea casei de modă.

Eu am ales pentru început un costum cumpărat și unul comandat, stima de sine și aprecierea unui lucru bun se regăsește în ambele variante, depinde ce urmărești și ce-ți doresti. Purtarea unui costum adevărat creează o atitudine grozavă pentru orice barbat și senzația pe care o trăiești uitându-te în oglindă nu se compară cu nimic, decât cu împlinirea că ai facut o alegere corectă.

Londra te așteaptă și-ți va oferi întotdeauna multe variante la alegere în ceea ce privește vestimentația masculină.

Până data viitoare, vă aștept pe Stil Masculin să vedem și alte lucruri ce ne pot aduce atitudinea de care avem nevoie.

sursa foto:aiciaici și aici

Related Posts

1 thoughts on “Stil Londra. Punct și de la capăt.

  1. Mihai Slm spune:

    Navy blue suit, you can never go wrong in business here mate. Also if you will ever get a suit from M&S I am unliking the page

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *