Un accesoriu pentru orice barbat: Atitudinea

Indiferent daca esti la liceu, sau student la facultate, sau un barbat cu familie si job, exista acel element unic care te face sa iesi din rutina de zi cu zi: atitudinea.

Winston Churchill, cunoscut pentru caracterul sau de neclintit, a afirmat ca atitudinea este acel lucru mic care face o diferenta mare. Imi voi permite sa il contrazic afirmand ca atitudinea este acel lucru mic care schimba totul.

Atitudinea – un accesoriu pentru orice barbat

Domnilor, toti marii conducatori care au ramas in istorie au avut aceasta calitate in comun. Legile au ramas aceleasi, nimic nu s-a schimbat, iar pentru un barbat atitudinea reprezinta dreptul sau din nastere, ba mai mult, datoria fata de propria sa viata.

Pasi pentru o atitudine masculina :

Sinceritatea fata de tine

Aceste ar fi primul pas pentru a contura o atitudine autentica, naturala. Trebuie sa privesti in tine cu cel mai mare grad de claritate si sa recunosti absolut toate lucrurile pe care trebuie sa le imbunatatesti.

Gasirea unui model

Louis Purple 4
Atitudinea – un accesoriu pentru orice barbat

Acest process devine mult mai usor atunci cand ne regasim obiectivele deja atinse de altcineva. Gasiti-va un model cu o atitudine care credeti ca vi s-ar potrivi si analizati-i atent comportamentul pana la cele mai mici detalii care la prima vedere ar putea sa nu fie vizibile, dar care sunt prezente si au o influenta decisiva.

Limbajul corpului/Vestimentatia/Atitudinea

Ceea ce simtim in interior ne determina starea din exterior. Din fericire, acest principiu functioneaza si invers. Ceea ce afisam la exterior poate avea un impact foarte mare asupra trairilor interioare. O vestimentatie cu stil acompaniata de o postura a corpului tipic masculina, vor avea o contributie majora in procesul dobandirii unei atitudini autentice.

2 thoughts on “Atitudinea – un accesoriu pentru orice barbat

  1. La capitolul ăsta cred că stau extrem de prost. Și din păcate asta aduce numai nereușite…

  2. George Timis spune:

    Dupa cum observi radacina problemei consta in mentalitatea cu care abordezi situatia in sine. Crede-ma pe cuvant.. sunt sceptic nativ si greu sunt convins de o idee, dar de asemenea crede-ma cand iti zic ca la fel ca si problema si rezolvarea pleaca tot de la un simplu gand. Tot ce pot sa zic e „Fake it till you make it”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *