Am plecat spre Pitti Uomo 92

Mai am puțin, am terminat bagajul și am plecat spre Pitti Uomo 92. Ca deobicei voi prezenta materialele obișnuite și este posibil să încerc să postez și lucruri noi. Precum știi la acest târg se dă ora exactă la noile colecții pentru bărbații, mai ales că majoritatea persoanelor din această nișă sunt prezente. Tot aici expun peste 1000 de brand-uri masculine. Evident fiecare cu specificiul lui și publicul țintă dacă îl are. În fiecare seară voi fi prezent la evenimentele care se desfășoară și mă poți urmări pe facebook/Instagram atât prin intermediul live-urilor/ stories sau diverse fotografii.

Spre Pitti Uomo 92

Astăzi aterizez în Roma, vizitez puțin orașul, iar mâine dimineața sunt în Florența.

Trebuie să-i menționez și pe cei care mă ajută ca lucrurile să se întâmple. Am început timid acum câțiva ani și deja sunt prezent a opta oara la Pitti Uomo.  Sunt șanse să mă întâlnesc cu românii pe care nu i-am văzut pănă acum la târg deorece fiecare ediție nouă aduce și alte persoane care sunt curioase de acest fenomen. Dacă sunteți în zonă îmi puteți scrie pe Facebook/Instagram și lăsați în pace rușinea abordării.

Partenerii care mă ajută să fiu prezent la acest eveniment sunt bugatti shoes, Invidia Uomo, HatsonOptiplaza, The Urban Ties și Men’s Cave.

Mai sunt multe persoane cărora trebuie să le mulțumesc, dar asta o voi face personal.

sursa foto

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.