Ce ținută am purtat în prima zi la Pitti Uomo 92

Am prins una dintre cele mai călduroase ediții de Pitti Uomo iar din acest motiv am încercat să mă adaptez temperaturilor de aici.

Ce ținută am purtat în prima zi la Pitti Uomo 92

Pentru a avea o ținută prezentabilă, la Pitti Uomo 92, dar fără sacou am apelat la vestă deși am mers mai mult spre zona de casual. La aceste călduri o pălărie mi se pare obligatorie mai ales dacă ești expus la soare. Un plus este atunci când pălăria este aleasă atât din punct de vedere cromatic, dar și ca stil pentru a se potrivi ținutei. În funcție de preferințe, dar și buget îți poți alege pălăria conform stilului tău de pe Hatson. Pe cât posibil încearcă să-ți alegi un model din paie, dar și restul materialelor sunt în regulă. Cel puțin eu nu am simțit diferențe mari.

Ochelarii albaștri cu tente de mov de la Optiplaza i-am ales să se potrivească din punct de vedere cromatic.

pitti uomo 92 ziua1
Ce ținută am purtat în prima zi la Pitti Uomo 92

Vesta am ales să o închei doar cu un singur nasture și mi-a plăcut efectul. Când stai în picioare arată mai bine.   Aproape ca un sacou încheiat cu un singure nasture.

Cămașa Invidia Uomo a fost aleasă tot casual pentru a se potrivi cu restul ținutei și am ales să o rulez la căldurile care temperaturile ridicate care sunt acum în Florența.

Pantaloni khaki fac legătura din vesta albastră și pantofii maro de la bugatti aceștia îi poți găsi tot la Invidia Uomo.

Încălțămintea casual este una decentă la un preț corect în jur de 100 de euro. Are o talpă casual albă și îi face perfecți pentru majoritatea ocaziilor. Pantofii i-am purtat și înainte de la Pitti, iar la târg ziua devine mai lungă și drumurile din Florența majoritatea sunt din piatră cubică. Nu am simțit nimic care să deranjeze.

Această seară de la Pitti Uomo 92 am încheiat-o la evenimentul Plaza Uomo.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *