Ce ținută am purtat în a treia zi de târg Pitti Uomo 92

Nu am făcut mari modificări față de ziua 2 la ceea ce am purtat la Pitti Uomo 92 în ziua 3, doar că am mers într-o altă direcție din punct de vedere cromatic.

Ce ținută am purtat la Pitti Uomo 92

Inițial, această combinație de cămașă și cravată trebuia să o fac pentru a doua zi, dar din grabă sau neatenție am purtat-o pentru această zi. O greșeală fericită aș zice. Avem cravata de la the Urban Ties care este în contrast cu cămașa de la Invidia Uomo, iar punctele roșii de pe cămașă o ajută să se integreze mai bine în peisaj.

Vesta de la Men’s Cave funcționează ca un contrast pentru cravata roșie și îmi permite să am o ținută mai elegantă. În același timp am apelat la un artificiu de stil de a încheia doar un singur nasture la vestă.

Ce ținută am purtat în a treia zi de târg Pitti Uomo 92
Ce ținută am purtat la Pitti Uomo 92

Ochelarii i-am ales să fie apropiați ca nuanță de vestă și pantaloni, dar în contrast cu cravata. Pălăria și ochelarii sunt cele mai importante accesorii pe care să le porți vara. Pe lângă utilitate sunt extraordinare pentru a-ți lăsa amprenta asupra stilului personal. În materie de ochelarii de soare, până acum, preferații mei sunt cei de la Ray-Ban modelul Club Master.

pitti uomo 82 ziua3
Ce ținută am purtat la Pitti Uomo 92

Încălțămintea bordo de la bugatti mi s-a părut cea mai potrivită deoarece se îmbină perfect în această poveste. E și elegantă, foarte simplă (comparativ cu alte modele care se găsesc în magazin ) și la un preț decent. Ea se putea asorta și la jeanși sau chinos colorați sau mai închiși la culoare. Aș evita să-i port la pantaloni negri.

S-a mai întâmplat ceva interesant în ziua trei l-am cunoscut pe Bernhard Roetzel, autorul cărții Gentleman. Mi-a spus că ar trebui să fiu mândru numele meu de familie Nagy deoarece în Ungaria acum o sută de ani dacă nu mai mult erau printre cei mai buni pantofari. Cine știe poate chiar sunt decendentul lor. Printre ele am discutat bineînțeles și despre subiectul nostru comun. E posibil ca în toamnă să ajungă în România. Vă țin la curent.

Bernhard Roetzel
Ce ținută am purtat la Pitti Uomo 92

sursa foto

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *