Ce am purtat în a doua zi la Pitti Uomo 92

Temperaturile au fost la fel ridicate ca și în ziua 1, iar ceea ce am purtat în a doua zi la Pitti Uomo 92 a fost adaptat la situație.

Ce am purtat la Pitti Uomo 92 – ziua 2

Pe lângă haine singurele metode de răcorire au fost să te retragi în locuri cu aer condiționat sau să consumi ceva rece.

Pe lângă pălărie, confortul mi-a fost oferit de această dată de espadrilele de la bugatti care sunt cele mai lejere și confortabile pe timp de vară.

Referitor la model din punct de vedere cromatic mi s-a părut mai versatil oferindu-ți multe opțiuni de asortare. Partea din față este denim, iar o parte din laterale încălțămintei precum și călcâiul sunt alb cu bluemarin. Partea din denim o poți asorta la pantaloni din același material, la chino colorații, khaki sau pantaloni scurti. Dacă încălțămintea nu te duce cu gândul la vară cu siguranță o va face imprimeul.

Ce am purtat în a doua zi la Pitti Uomo 92
Ce am purtat la Pitti Uomo 92 – ziua 2

Probabil majoritatea vă veți întreba de ce am ales să port espadrile la acest stil. Răspunsul e simplu mi-am dorit confort, dar și să fac un mix între stiluri. Șosetele lungi arată aiurea să le porți la espadrile, iar la fel de aiurea este să le porți și fără șosete.

Pălăria de la Hatson este una dintre cele mai versatile din garderoba mea. Se potrivește la multe stiluri, dar și din punct de vedere cromatic. Din păcate nu este potrivită pentru sezonul rece. Am fost nevoit să o port turtită în bagaj deoarece este destul de greu să poți transporta pe avion două pălării fără să te incomodeze într-un fel sau altul. Spun asta pentru că și-a revenit la forma inițială. Bineînțeles pe cât posibil îți recomand să nu faci și tu același lucru.

Cămașa de la Invidia Uomo am ales-o ca o pată de culoare, dar și ca fundal pentru cravată mai ales că aceeași nuanță se repeta și pe accesoriu. În plus, ea este într-un contrast cu vesta și pantaloni de la Men’s Cave.

Ochelarii argintii lucioși de la Optiplaza i-am ales pentru a merge cu cravata și cămașa din punct de vedere al luciului.

ochelari
Ce am purtat la Pitti Uomo 92 – ziua 2

Pentru această cravată de la The Urban Ties am primit în nenumărate ocazii complimente. M-am folosit de ea pentru a fi îmbrăcat conform temei de la Pitti Uomo.

Cum ți s-a părut ținuta pe care am purtat-o în a doua zi de Pitti Uomo 92

sursa foto

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *