Ce ținută am purtat în a patra zi de Pitti Uomo 92

Ultima zi de Pitti Uomo 92 a fost la fel de călduroasă ca și în  zilele anterioare. Inițial mi-am dorit să port pantaloni scurți la sacou, dar am renunțat rapid la idee. Din punct de vedere cromatic asta mi s-a părut cea mai colorată ținută, pe care am purtat-o, în aceste zile, dar și cea mai casual. Am îmbinat verde cu galben și puțin albastru. Albastrul l-am folosit ca să sting puțin din culoare. Deși ar fi dat bine să-l am probabil doar în zona beteliei sub forma unei curele. Din păcate nu prea port curele și nu doresc să port ceva cu ce nu mă simt confortabil presupun că asta se întâmplă și-n cazul tău.

Ținută Pitti Uomo 92 din ziua 4

Mi-a plăcut idea să port ochelarii aurii deoarece se potriveau cu nuanțele de  galben care se regăseau pe eșarfă, pălărie sau pantaloni. Am auzit mai multe discuții despre felul că nu se mai poartă asortările. Sunt de acord parțial cu acest lucru. Cred că ceva mai subtil ar funcționa mai bine.

Pitti Uomo 92 ziua 4
Ținută Pitti Uomo 92 din ziua 4

Această pălărie m-a salvat în mai multe situații fie că trebuia să port ceva pe cap fie că aveam nevoie de un accesoriu care să se integreze în ținuta mea. Cel mai bine o văd asortată la o cămașă sau o jachetă din denim.

Verdele e o nuanță care nu prea se regăsește în garderoba masculină. Probabil și asta este unul dintre motivele care mă motivează să o port mai des. Personal de abia aștept să pot asocia cămașa verde unui costum. În plus, din punct de vedere cromatic verdele se poate asocia la galben.

La această ținută lejeră merg mai multe tipuri de încălțăminte, dar am preferat-o pe cea mai comodă pe care am avut-o în bagaj. Espadrilele sunt lejere pentru plimbări, dar și pentru un confort termic când temperaturile sunt ridicate.

Revin cu material cu concluzii despre această ediție.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *