Antonio Berardi

Antonio Berardi s-a născut în Marea Britanie în anul 1968 din părinți sicilieni, a studiat Artă și Design la prestigiosul Central St. Martin’s College din Londra, lucrând în același timp ca asistent al lui John Galliano. Colecția pe care a creat-o în ultimul an de studii, 1994, a făcut furori, atrăgând atenția cumpărătorilor și presei.

Astăzi, Antonio Berardi este unul dintre puținii designeri cu influență internațională care operează o companie complet autonomă și care a decis din 2005 să-și prezinte colecțiile ce-i poartă numele la Paris.

Antonio Berardi – profil de designer

Colecția Antonio Berardi conține obiecte vestimentare și accesorii pentru femei care își doresc un look urban impecabil, dar în același timp șocant, clasic, pus la punct și care apreciază materialele și posibilitățile de confecționare avansate.

Aici poți vedea rochia pe care a purtat-o Hayley Atwell la premiile Bafta.

Antonio Berardi este designerul de care partenera ta de viață trebuie să se îndrăgostească. Mai exact de creațiile acestuia.

Despre colaborarea cu Peroni Nastro Azzurro:

Antonio Berardi, mult apreciatul designer de modă și Ambasadorul Peroni Nastro Azzurro, continuă colaborarea cu berea super-premium italiană numărul unu în lume pentru a crea “Bellagio de Antonio Berardi”.

La provocarea Peroni Nastro Azzurro, Antonio Berardi va răspunde cu o colecție limitată, inspirată de campania Peroni Primavera/Estate, care celebrează stilul Italian și abordarea unică pe care italienii o au când vine vorba de “La Bella Stagione” (anotimpul frumos).

La invitația Peroni Nastro Azzurro voi lua parte la prezentarea colecției semnată de Antonio Berardi.

Am fost puțin sceptic că voi scrie despre un designer care face doar piese de femei, dar am făcut niște săpături și am găsit mai multe informații. O parte din colecție este constituită din piese unisex.

Idea pentru noua colecție a pornit de la Peroni Nastro Azzurro. Ea va conține ochelari unisex, genți și altele. Berardi a declarat: „această colecție a fost concepută pentru  pasionați de stil italian din întreaga lume pentru a putea fi purtate ca și piese esențiale. Îmi doresc ca fiecare articol să fie atemporal și de calitate – calități care sunt importante pentru mine și Peroni.”

Peroni Nastro Azzurro va lansa un magazin online în cadrul London Fashion Week unde se vor putea găsi piesele vestimentare create de Berardi.

Prezentarea colecției va avea loc la London Fashion Week, pe 18 februarie.

El nu este singurul care a creat ceva în colaborare cu Peroni Nastro Azzurro. Să nu uităm de cina în aer liber care avut loc anul trecut și la care au lucrat cot la cot mai mulți bloggeri. Am zis să îmi aduc și eu contribuția cu ceva nou. Astfel, am creat câteva elemente vestimentare pe care le voi purta în Londra. Ele vor putea fi văzute doar după eveniment. Nu e cine știe ce, dar sunt mândru de ce a ieșit.

Eu sunt mic copil pe lângă Berardi și nu mă pot compara cu el. Sper ca nuanțele pe care le voi folosi să fie cât mai apropiate de cele de la Peroni Nastro Azzurro.

Care crezi că sunt elementele special concepute pentru Londra?

sursa foto

Related Posts

2 thoughts on “Antonio Berardi – profil de designer

  1. omucu spune:

    foarte interesant! abia astept sa citesc articolele din Londra!

    1. Laci Nagy spune:

      @omucu Super. Pregatesc cateva articole de street style.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *