braiconf

Braiconf, cel mai vechi și mai cunoscut producător de cămăși din țara noastră, celebrează Ziua Națională a României printr-o ediție aniversară. Cămașa “La mulți ani, România!” este un produs special, realizat într-un număr limitat la 60 de exemplare. Are pe manșete o broderie realizată în trei culori, roșu- galben-albastru, stilizată sub forma unor “mărgele”, așa cum denumea Constantin Brâncuși elementele care compuneau Coloana Infinitului.

Braiconf celebrează Ziua Națională a României

Braiconf se alătură astfel sentimentului național, producând cămașa “La mulți ani, România!”. Această ediție aniversară, într-un tiraj limitat la 60 de exemplare, vin însoțite de un Certificat de Autenticitate și de numerotare individuală. Concepută dintr-o țesătură cu fir dublu răsucit din bumbac egiptean, produsă de compania Thomas Mason, parte a grupului Albini. Această cămașă este extrem de rezistentă, cu o calitate foarte ridicată. La conceperea acestei cămăși au lucrat nu mai puțin de 36 de persoane. 36 de perechi de mâini care au desăvârșit, prin pricepe și pasiune, rezultatul pe care îl vedeți în imagini. O cămașă în ediție limitată, realizată în multe ore de muncă, un produs care transmite cel mai bine valorile Braiconf.

 
unnamed

Prin acest proiect special, Braiconf dorește să rememoreze data de 1 Decembrie. Ziua în care poporul român a devenit mai puternic, ziua în care vocile tuturor românilor s-au unit într-una singură. Este momentul în care, mai mult ca în oricare altă zi din an, suntem mândri că aparținem acestui popor și de ceea ce au realizat înaintașii noștri.

Cămașa “La mulți ani, România!” este cea care deschide seria de evenimente ce va urma în anul 2015. Evenimente prilejuite de faptul că Braiconf împlinește anul viitor 65 de ani. Moment în care își va reafirma statutul de lider al pieței de profil din România.

Istoria Braiconf a început în anul 1950 la Brăila, au fost puse bazele companiei care a devenit, cel mai important creator de cămăși din România. Acum aproape 65 de ani, pasiunea și profesionalismul unor oameni s-au împletit cu nevoia de a avea un producător puternic. Menit să asigure necesarul pieței interne, dar și posibilitatea de a exporta un produs de o calitate remarcabilă. Tot parcursul companiei Braiconf a condus la statutul pe care îl are astăzi. Acela de cel mai vechi și mai mare producător de cămăși din România.

Related Posts

2 thoughts on “Braiconf celebrează Ziua Națională a României

  1. Boby spune:

    Cat costa aceasta camasa?

    1. Laci spune:

      Pretul este de 489,99 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *