Ce Am Învăţat De La Pitti Uomo 83

Indiferent de domeniul în care lucrezi, hobby-urile pe care le ai, tot timpul este ceva de învăţat. Nu există aşa ceva că le ştii pe toate!  Pitti Uomo 83 este un  eveniment foarte apropiat.

Ce am învăţat de la Pitti Uomo 83

Pitti Uomo este unul dintre cele mai importante evenimente destinate bărbaţilor, ar trebui să fi prost să nu recunoşti asta. Pe lângă toate produsele frumoase care sunt prezentate de la peste 1000 de branduri, sunt mulţi bărbaţi de la care te poţi inspira indiferent de ce stil porţi.

Prima ediţia a avut loc în 1972. Adică de peste 40 ani, ei ne învaţă şi ne oferă soluţii despre cum să ne îmbrăcam. Pitti Uomo este locul unde se adună toate publicaţiile importante precum şi fotografii de Street Style care scriu despre acest subiect şi tot de aici se aprovizionează câteva magazine din România precum Trend’s.

Pitti este locul unde un bărbat stilat, original şi creativ primeşte admiraţia celor din jur. Drept dovadă, miile de fotografii care circulă pe internert. Tot aici se adună unii dintre cei mai citiţi şi cunoscuţi bloggeri de stil din lume, unde nu există invidie şi răutate şi lucrează împreună. Din păcate, la noi, cei care suntem în aceaşi nişă se pare că există o încăpăţânare de a  lucra împreună şi preferă să îi înţepe pe la spate pe „colegi”. Este atât de greu de înţeles că împreună vom putea realiza lucruri mari?

Una dintre cele mai importante lecţii pe care le oferă Pitti Uomo este layering-ul atât pentru cei contemporari precum şi pentru cei sobri şi clasici. Am observat că mănuşile de buzunar erau purtate pe post de batistă de buzunar (această mişcare are ceva ani în spate). Pentru că tot e sezon s-au purtat multe căciuli de iarnă, tweed şi haine la două rânduri de nasturi.
Indiferent de nivelul la care te afli: începător, mediu sau avansat fiecare bărbat a putut învăţa cum se poartă accesoriile şi culoarea.

Toate articolele despre Pitti Uomo 83 se pot citi aici.

sursa fotă

Related Posts

4 thoughts on “Ce am învăţat de la Pitti Uomo 83

 1. ovidiu b spune:

  m-am uitat mai devreme la pozele facute de Tommy Ton cu ocazia evenimentului.
  Cred ca exista o linie destul de fina intre a fi creativ si a fi ridicol si din pacate au fost destui care s-au incadrat in ultima categorie.

  oricum, abia astept sa-mi povestesti cum a fost pe acolo :)

 2. Dan spune:

  Iti urez putere de munca si prieteni buni sa faci din targul nostru macar ceva apropiat!

 3. Laci spune:

  @Ovidiu Nu am reusit sa ajung la Pitti.

  @Dan Mersi.

 4. Popescu Alexandru spune:

  As dori sa stiu unde pot gasi un palton ca al domnului din dreapta.Multumesc frumos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *