Persoana Excentrica

O persoană excentrică, este acea persoană plină de imaginație și creativitate. Persoana excentrică va avea curaj întotdeauna să își impună propriul stil vestimentar, și va ști mereu cum să asorteze obiectele vestimentare, în așa fel încât va șoca într-un mod plăcut persoanele din jurul lui.

Ce este o persoană excentrică?

Ziua Internațională A Whisky Ului 2020

Întrebarea acestui articol ar fi putut fi formulată și în alt fel. Întrebarea este de fapt,”Cine este o persoană excentrică?”. Ai creativitate, ai curaj să asortezi articolele vestimentare într-un mod cât mai extravagant, cât mai bizar, dar în același timp să placă și oamenilor din jur? Dacă ai toate aceste „calități”, atunci te poți considera o persoană excentrică.

La ce se referă, de fapt, excentricitatea? Acest termen se referă la originalitate, ciudățenie, extravaganță. Cuvântul în sine, „excentricitate”, este un cuvânt complicat și care denotă faptul că reprezintă ceva extravagant, ceva ieșit din comun. Unora le este greu să pronunțe acest cuvânt, cu atât mai mult să respecte semnificația lui.

Puțină excentricitate oferă pantalonii din piele, care te fac să pari mai rebel, datorită faptului că atrag atenția la părțile private ale corpului. Dacă pantalonii sunt prea strânși însă, nu fac impresie potrivită. Asortează-i într-un mod cât mai simplu, cu un tricou clasic, o jachetă simplă de culoare neagră, iar pantofii trebuie să aibă aproximativ aceeași culoare și textură ca cea a pantalonilor.

Cum Sa Porti Dungile Verticale Costum Royal Craus Pitti Uomo 94
Cum să porți dungile verticale costum royal Craus Pitti Uomo 94

Costumele în culori puternice, sunt un alt exemplu al excentricității care sunt cu o clasă peste pantalonii din piele. Costumele în culori puternice, trebuie alese în funcție de culoarea pielii tale, iar dacă nu îți știi cu exactitate nuanța pielii tale, te gândești la articole din garderoba ta, pe care le porți foarte des, pe care le adori, și la care primești foarte multe complimente. Costumul poate fi asortat cu culori complementare. De exemplu roșu cu albastru. Alegi pentru acest costum, o pereche de teniși, dacă vrei să fie o ținută casual, sau o pereche de pantofi eleganți, pentru o ținută potrivită pentru seara.

În lumea mondenă, cele mai excentrice persoane sunt Johnny Deep, lider într-un top personal, mai mereu apare la evenimente în ținute extravagante, reușind să stârnească interesul și să atragă toate privirile asupra lui, ar mai fi Pharrell Williams, Nick Wooster, și exemplele ar putea continua, dar cred că e destul să amintesc cele două exemple, care din punct de vedere vestimentar, ar putea fi luate drept modele de persoanele care vor sa fie  excentrice.

 sursa foto

One thought on “Ce este o persoană excentrică?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *