Ceasul Casio G-SHOCK legendar și indestructibil

Casio G-SHOCK a fost inventat pentru a rezista șocurilor. Acest ceas a fost creat de Casio în 1983 ca o alternativă la ceasurile fragile din acea perioadă.

Pentru 2019, Casio, au reinterpretat câteva modele fără să intervină asupra designului. Dacă simți nevoia să porți un ceas clasic care a rezistat testul timpului trebuie să iei în considerare și acest model.

Ceasul Casio G-SHOCK legendar și indestructibil

Am avut un mic șoc când am aflat că acest model are aceeași vârstă ca mine fiind născuți în 1983. De fiecare dată când aud de un produs care a fost creat în trecut fac comparație cu ceea ce făceam eu în aceea perioadă.

Cu această ocazie Casio a lansat atât varianta în serie limitată Untold precum și modelul cu bluetooth pentru a lega trecutul de prezent.

Modelul G – SHOCK în serie limitată are inscripționat pe curea Untold. Iar acesta se poate asorta la diverse ținute de festival sau la cele minimaliste.

casio untold

Ca specificații, acest model face parte din colecția the Origin, are o greutate de 60 de grame și are funcțiile simple precum: alarmă, cronometru, iluminare cadran, calendar și afisaj 12/24 ore.

Un upgrade la acest model este ceasul din această colecție care are incorporat și funcția bluetooth. Având o greutate totală de 53 de grame o carcasă (48.9×42.8×13.4mm) construită din rășină epoxidică și ranforsată pe interior cu o structură din oțel, un geam din mineral și o etanșeitate de 20 ATM, modelul Casio GW-B5600-2ER se bucură de robustețe și de o anumită doză de flexibilitate.

Denivelările noduroase ale carcasei si ale inelului rotativ protejează butoanele și cristalul de șocurile directe. Zona de conectare a curelei este rigidă și curbată, cu scopul de a proteja partea inferioară a carcasei de șocurile directe.

Casio G shock bluetooth

Modelul Casio G-SHOCK cu bluetooth îți oferă 5 alarme zilnice diferite și posibilitatea de snooze, calendar automat, temporizator de 24h, meniu multilingv, funcție silent pentru notificări, cadran cu iluminare super LED cu activare la mișcarea încheieturii, world time (ora exactă în peste 300 de orașe la nivel mondial), phone finder (prin apăsarea unui buton al ceasului, telefonul emite un semnal sonor pentru a fi găsit), indicator de baterie descărcată și o rezistență la temperaturi scăzute de până la -10 °C/ 14°F.

Mai jos poți vedea o ținută de festival

Aceste modele le poți găsi aici sau în magazinele B&B Shop.

Care dintre cele două modele ți-au plăcut cel mai mult?

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *