Cei Trei Muschetari

Cu siguranță nu este pentru prima dată când auzi despre cei trei muschetari, dar te asigur că nu ne gândim la același lucru.

Cei trei muschetari

Cei trei muschetari sunt des întâlniți la mall și sunt aproximativ la fel îmbrăcați. Singurele diferențe dintre cei trei sunt trăsăturile fizice.

Din păcate, în acest grup cei trei muschetari rămân cu informații total greșite și vreau să accentuez despre felul în care se îmbracă.

Înțeleg că unul din grup trebuie să fie „expertul” în materie de haine, dar atunci de ce se îmbracă toți la fel? Cele mai penibile momente mi se par când gașca este la cumpărături și un începător primește sfaturi din partea experților. Începătorul este bulversat din cauza informațiilor de proastă calitate de pe care le primește și nu înțelege de ce trebuie să le aplice. Îți poți da seama că primește informații proaste după felul în care este îmbrăcat „expertul”.

În majoritatea cazurilor, cu siguranță răspunsul este: „asta se poartă” ,”este la modă” , etc.

Din păcate, aceste situații nu sunt tocmai fericite pentru începător pentru că se va alege cu haine mari și lungi, teniși iarna și cine știe ce alte prostii care sunt la modă și nu folositoare nimănui.

Doar ieri cât am stat în mall timp de o oră am văzut trei găști de muschetari și aș mai adaugă câteva fulare „Burbbery” pe care le-am văzut la pensionari prin centrul Clujului.

sursa foto: classichollywood.wordpress.com

 

Related Posts

1 thoughts on “Cei trei muschetari

  1. Emanuel I. spune:

    :))
    Buna asta…
    Trista, amuzanta dar adevarata!
    :P

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *