Asr Printul Paul Si Printesa Lia1

Consider că persoanele cu sânge regal trebuie să comunice prin vestimentația lor la fel cum a făcut-o și Ducele de Windsor. Astfel, Alteța Sa Regală, Prințul Paul al României a apelat la Ego Men’s pentru a îi asigura vestimentația pentru viitoarele apariții publice.

Diplomatul Grecianu Sebastian La Nunta Fiului Lor
Diplomatul Grecianu Sebastian la nunta fiului lor

„Sunt încântat pentru că în magazinul EGO găsesc orice piesă vestimentară necesară unei garderobe complete, dar pot opta și pentru costumele la comandă. Complimentele nu au întârziat să apară pentru ținutele purtate: de la nunți regale, întâlniri de afaceri, evenimente organizate de ambasade sau instituții ale statului până la plimbări cu iahtul.

Pe lângă eleganța distinsă, ținutele alese atât de bine de către stilistul meu personal de la EGO sunt foarte confortabile, motiv pentru care recomand EGO Men’s Fashion Concept tuturor gentlemenilor.”- Alteța Sa Regală, Prințul Paul al României.

Dsc_2755
Impreuna Cu Marea Ducesa Maria Vladmirovna A Rusiei Si Fiul Sau Marele Duc George Al Rusiei
Impreuna cu Marea Ducesa Maria Vladmirovna a Rusiei si fiul sau Marele Duc George al Rusiei

Colaborarea dintre Ego Men`s Fashion Concept și ASR Printul Paul a debutat cu asigurarea vestimentației pentru nunta fiului diplomatului Rodolphe Grecianu, Philippe Grecianu, ce a avut loc la Tirol și nunta regală a prințului Muhammad Ali al Egiptului și prințesei Noal Zaher, nepoata regelui Zaher Shah al Afghanistanului, unde ASR Prințul Paul a purtat costume realizate la comandă din țesături exclusiviste “made in England” produse de casa Dormeuil.

Impreuna Cu Yasmine Shaarawi Fiica Printesei Feryal Farouk
Impreuna cu Yasmine Shaarawi fiica Printesei Feryal Farouk

Care dintre următoarele ținute crezi că sunt cele mai reprezentative pentru Prințul Paul al României?

Related Posts

4 thoughts on “Cum se îmbracă un Prinț din România

 1. Ovidiu Brg spune:

  Nu este Alexandru Ciucu, cel care asigura vestimentatia pentru Casa Regala a Romaniei? Sau el e doar unul din partenerii oficiali ai Casei Regale?

 2. Cristian Roman spune:

  Alexandru Ciucu asigura vestimentatia pt Casa Regala a Romaniei, intr-adevar. "Printul" Paul nu e recunoscut de Monarhia Romana deci nu isi are rost personajul intr-un articol cu acest titlu.

 3. Laci Nagy spune:

  Ciucu este cel care asigura vestimentatia pentru Casa Regala a Romaniei. La Printul Paul vestimentatia este asigurată de Ego.

 4. Ovidiu spune:

  Multumesc pentru lamuriri, oricum ideea era ca Printul fie el recunoscut sau nu se imbraca bine si cei de la Ego sunt ON TOP!!! Felicitari celor care isi permit „sa pun un asa pret pe haine” :D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *