London Fashion Week

Totul a început cu un vis frumos, care s-a materializat în februarie cu prezența la London Fashion Week. Un vis plăcut, scurt, dar suficient de lung încât să am parte de o experiență extraordinară.

Penoni Nastro Azzuro mi-a lansat  în ianurie invitația de a participa la lansarea colecției semnată de Antonio Berardi în cadrul London Fashion Week.

Despre experiența Peroni la London Fashion Week

Datorită aceste experiențe am ajuns să cunosc persoane din această industrie pe care nu cred că aș fi avut altă ocazie să le întâlnesc. Această deplasare la London Fashion Week a fost ca o șansă unică în viață de care profiți la maxim și trăiești intens fiecare secundă.

Peroni Nastro Azzuro s-au ocupat de toate detaliile de la avion, transport până la hotel și aeroport și cazare la Halkin un hotel de 5 stele din centrul Londrei.

M-am înțeles foarte greu cu cei de acolo pentru că vorbeau prea repede, încet și foloseau multe abrevieri. Am avut noroc cu Andreea Raicu și prietenii pe care îi am în Londra deoarece mi-au făcut viața mai ușoară.

În prima zi, am fost avut ocazia să ajung pe Savile Row strada hainelor care se fac la comandă de la sfârșitul secoului al-XIX-lea. Eram ca și un copil mic, vroiam să intru în fiecare magazin să vorbesc cu proprietarii, să fac multe fotografii, dar  nu cred că mi-ar fi ajuns o zi pentru așa ceva.

Savile Row
Savile Row

Am ajuns și pe la SomerSet House unde am făcut majoritatea fotografiilor de Street Style Londra. De fapt asta a fost una dintre cele mai importante experiențe care mi s-au întâmplat pentru că am cunoscut diverși fotografi, bloggeri și persoane pasionate de acest domeniu. Am avut parte de câteva zile pline de creativitate și aparatul foto nu minte.

Mi-a plăcut foarte multe la Somerset House că primeai acreditare ca și blogger aproape pe loc. Trebuia să le prezinți o carte de vizită, câteva statistici despre trafic și să completezi un formular cu câteva detalii despre blog. Poate se inspiră și cei din România să facă astfel de lucruri la evenimente. Să nu fie totul doar pe bază de cunoștințe.

DSC_1791

Am avut un moment plăcut când m-am revăzut cu vechi prieteni și că unul dintre ei m-a urmărit îndeaproape pentru a-și schimba stilul vestimentar.

DSC_1766
Adi

A doua zi în Londra am început-o cu  o intervenție în direct la Tvr3 în care am povestit despre experiența de la London Fashion Week. După micul dejun, ne-am întâlnit cu echipa de Peroni Nastro Azzuro din Londra pentru a ne prezenta colecția capsulă a lui Antonio Berardi : o geantă cu căptușeală din neopren,  trenci și o pereche de  ochelarii.

Colectia capsula Antonio Berardi London Fashion Week
Colectia capsula Antonio Berardi

M-am pregătit cu câteva elemente făcute la comandă pentru a le purta la prezentarea lui Antonio Berardi. Acestea se pot vedea în fotografia de mai jos și anume cravata albastră din piele de reptilă și pantofii maro cu albastru.

După prezentarea lui Berardi am avut ocazia să cunoaștem designerul care a avut o colaborare strânsă cu Peroni Nastro Azzuro .

Andreea Raicu, eu si Antonio Berardi
Andreea Raicu, eu si Antonio Berardi

Până aici, lucrurile au mers excelent și continuau să fie din ce în ce mai bine. Dintr-o dată i-l arăt Andreei pe Scott Schuman omul din spatele blog-ului TheSartorialist.

Eu si Scott Schuman (The Sartorialist)
Eu si Scott Schuman (The Sartorialist)

După care am cunoscut un adevărat Gentlemen adică pe Guerre. Ne-a făcut fotografii mie și Andreei și am continuat comunicarea cu ajutorul mail-ului.

Eu si Guerre
Eu si Guerre

Cu Nam de la StreetFsn m-am amuzat de felul în care Andreea ne fotografia.

Eu cu Nam
Eu cu Nam

L-am ratat pe Tommy Ton (fotograful de street style pentru Gq) și am fost puțin dezamăgit, dar m-am ales cu o lecție foarte importantă. Trebuie să trăiești momentul și să fi ancorant în prezent.

Pe lângă toate avantajele pe care le-am enumerat aș mai adăuga că am avut ocazia să fac eu fotografii de street style din mijlocul acțiunii și că am cunoscut persoane de calitate precum Andreea Raicu.

Deși am dormit puține ore, am fost energizat de eveniment, calitatea persoanelor pe care le-am cunoscut,locurile pe care le-am vizitat și fotografiile pe care le-am făcut. Sper că am reușit să mă țin de promisiunea de a oferi conținut de calitate din Londra.

O mare îmbrățișare sau Like pentru Peroni Nastro Azzuro care mi-a îndeplinit mai multe aspirații. Cei de la Peroni au avut proiecte frumoase în care au implicat bloggeri și oameni din modă și sper să nu se oprească aici.

Țin să le mulțumesc cu această ocazie pentru că deși sunt mulți bloggeri în România, Peroni Nastro Azzuro m-au ales pe mine. O parte din experiență am povestit-o la Transilvania Live, o altă parte în articolele de pe blog și povestea continuă cu prientenii mei cu care nu am reușit să mă întâlnesc.

Related Posts

4 thoughts on “Despre experiența Peroni la London Fashion Week

  1. Paul spune:

    Bravos Laci și la mai mare!!!

  2. Johnny spune:

    Felicitari Laci,te urmaresc de la inceputuri,si am ramas uimit cat de mult ai evoluat,este extraordinar cum lucrurile care iti plac te pot duce asa departe.Bravo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.