Întâlnirea Cu Antonio Berardi

În 18 februarie 2013 a avut loc prezentarea colecției lui Antonio Berardi la care am participat împreună cu Andreea Raicu la invitația Peroni Nastro Azzurro.

Ieri s-a terminat cu tot binele. Am ajuns în țară plecând de la unul dintre cele mai importante evenimente din viața mea și anume London Fashion Week.

Întâlnirea cu Antonio Berardi

“Atenția la detalii și pasiunea pentru accesorii a italienilor au dus la crearea ochelarilor de soare din colecția Bellagio. Forma lentilei este clasică, însă personalizată cu rame și detalii interioare pe brațul ochelarilor de culoare albastră și neagră. În construcţia jachetei am folosit una dintre tehnicile mele favorite de întrepătrundere pentru a-i oferi un aspect catifelat, iar din punct de vedere cromatic jacheta a fost creată în varianta gri închis pentru femei și bleumarin pentru bărbați. Ultima piesă, geanta versatilă, a fost captuşită cu neopren, iar la exterior a fost folosită o piele italiană bleumarin de cea mai bună calitate, pentru un look cu adevărat italian” a declat Berardi.

La evenimentul de lansare a colecției Bellagio by Antonio Berardi am identificat două personalități: Brad Goreski ( stilist internațional) și  Judith Watt (fashion historian and jurnalist)

Am intrat în posesia unor schițe pe care vreau să ți le prezint.

Geanta
Geanta – Întâlnirea cu Antonio Berardi
Jacheta
haina impermeabila
Jacheta2
Jacheta
Antonio Berardi
Ochelarii

Toată experința pe care am trăit-o la London Fashion Week se datorează Peroni Nastro Azzurro 

Related Posts

2 thoughts on “Întâlnirea cu Antonio Berardi

  1. kata spune:

    Un articol mai detaliat despre aceasta experienta? Poze cu tine,mai ales ca tinuta postata,dupa mine,e foarte buna si totodata e preferata mea din toate.(si vorba lui Razvan,niste poze mai detaliate asupra pieselor facute pt LFW)

    1. Laci spune:

      Se va intampla si acest lucru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *