Florin Dobre Pantofi

Marti, 29 septembrie, artistul si designerul Florin Dobre, si-a lansat noua colectie de pantofi la showroom-ul sau de pe Calea Mosilor nr. 62-68,unde cei peste 250 de participanti au fost incantati de ineditele modele prezentate.

Florin Dobre a lansat noua linie de pantofi pentru bărbați

Florin Dobre a lansat noua colectie intr-un veritabil stil classic. Inspirandu-se din liniile clasicilor pantofari, aceasta colectie de pantofi se adreseaza numeroaselor tinute de ocazie pornind de la smoking tuxedo (black tie) pana la cele mai elegante si sofisticate tinute de cocktail. Stilul a fost adaptat la caracterul creativ si jucaus al designerului prin care Florin Dobre a reusit sa adauge un plus de valoare imbinand  modelele clasice cu materiale deosebite, inedite si surprinzatoare.

Iar cum eleganta si durabilitatea pantofului consta in materialele folosite, designerul le-a folosit doar pe cele de cea mai buna calitate cum ar fi piele naturala, piele de caprioara, piele de ponei, velur sau catifea. Culorile folosite au inclus o gama larga, pornind de la bordo, lila, spre clasicul si inevitabilul negru.

2.12028860_880176505412400_8538660728279210988_O
Florin Dobre a lansat noua linie de pantofi pentru bărbați

Croiala pantofului a plecat de la cea mai simpla taietura formata dintr-o singura bucata pentru a fi purtati in cel mai lejer mod posibil. Acestia au toc mic, iar partea superioara a fost ornata in tonuri care au surprins ochii privitorilor prin desavarsita imaginatie a designerului. Totodata, aceste modele au fost predominat decorate cu imprimeuri delicate in stil brogue. Acest model de pantofi are istorie lunga, dar in ziua de azi s-au transformat in sinonim pentru stil, clasa si business, ajungand sa fie purtati de majoritatea oamenilor de afaceri si sa fie considerati in general o alegere clasica cand vine vorba de pantofi.

Sucessul evenimentul a fost o dovada vizibila a maestriei designerului. Noua line de pantofi ai lui Florin Dobre deosebindu-se clar de cei obisnuiti prin felul in care sunt lucrati, prin cusaturi si, in mod special, prin materialele folosite si design-ul lor inedit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *