Peroni London-Fashion-Week

Am început anul 2013 în forță pentru că lucrez la multe proiecte mari și îmi doresc să dezvolt această comunitate de stil. Știi zicala: „ai grijă ce îți dorești pentru că s-ar putea întâmpla”? În ianuarie am primit mai multe oferte de colaborare dintre care am ales una dintre cele mai atractive.

Peroni London Fashion Week

Acum doi ani le povesteam prietenilor mei cât de mult mi-ar plăcea să ajung în acele locuri unde se întâmplă toată acțiunea, din punct de vedere al stilului. Să ajung să fac fotografiile mele și să cunosc persoanele pe care le-am promovat și de la care m-am inspirat de-a lungul timpului datorită stilului vestimentar.

Cineva mi-a făcut această propunere de a merge într-o capitală a modei pentru a vedea cu ochii mei ce se întâmplă cu adevărat.

Brand-ul care m-a ales să îi reprezint la London Fashion Week este Peroni Nastro Azzurro. Impreuna cu mine va fi și Andreea Raicu. Această colaborarea este de fapt o  provocare ce mă împinge să îmi depășesc limitele având în vedere că este pentru prima dată când particip la așa ceva.

Următoarele articole pe care le voi scrie despre London Fashion Week vor fi diferite față de tot ce am scris până acum. Aștept cu nerăbdare să ajung acolo să cunosc lumea din industria modei și să fac multe fotografii, în special bărbaților bine îmbrăcați și posibil și femeilor cu stil.

Una dintre sarcini este invitația oferită de Peroni Nastro Azzurro de a participa la London Fashion Week lansarea colecției lui Antonio Berardi. Recunosc că îmi plac foarte mult provocările și sunt curios ce a ieșit din colaborarea dintre Peroni Nastro Azzurro și designer. Un plus de inspirație nu strică niciodată. Mai multe detalii vei primi în articolele următoare despre designerul care a îmbrăcat multe vedete feminine de la Hollywood.

Antonio ca și Ambasador Peroni Nastro Azzurro a fost inspirat de imaginea berii italiene super-premium Peroni Primavera/Estate pentru a crea o colecție limitată care celebrează stilul italian și abordarea unică pe care o au italienii.

Pe lângă berea italiană numărul unu în lume, abordarea unică pe care o au italieni este acea nonșalantă pe care o au în ținută. Aș vrea să îi enumăr pe cei mai importanți dintre ei: Beppe Modenese, Luciano Barbera, Lino Ieluzzi, Angelo Flaccavento, Lapo Eklann, Gianni Agnelli, Luca Rubinacci și Toni Tanfani.  Majoritatea dintre cei enumerați sunt fotografiați aproape la fiecare pas pe care îl fac, oferind doza de inspirație necesară pentru a fii unic din punct de vedere al hainelor pe care le porți pe tine.  Adică pe scurt sprezzatura.

Să nu uităm și de casele de croitorie și brand-urile de haine italienești.

Peroni Nastro Azzurro este brand-ul care a făcut multe lucruri plăcute în care au inclus bloggerii din modă și stil. Mă bucur să fac și eu parte din această listă.

Vreau să mă provoci. Adică să îmi spui cu cine vrei să mă fotografiez la Londra în cadrul evenimentului.

sursa foto

Related Posts

12 thoughts on “Peroni London Fashion Week

 1. Eugeniu spune:

  bravo, felicitari!

 2. Adrian spune:

  Cu cat se poate de multi ar fi bine in special Toni Tanfani :D

 3. ciprian c spune:

  Felicitari Laci.Astept fotografii cu Lino,Angelo si Luciano, din pacate cu Gianni nu se mai poate… si Lapo nu stiu daca o sa fie prezent.

 4. Andrei spune:

  Ar fi interesant sa faci niste poze cu cei de la Dolce Gabbana,Dsquared,Ralph lauren poate si cu John Galliano.

 5. Laci spune:

  @Eugeniu Mersi.

  @Andrei, Ciprian si Adrian Va multumesc pentru propuneri.

 6. just bond spune:

  sti cum e laci….dupa munca si rasplata:) asta sa iti fie doar inceputul….bafta multa

 7. Nelu spune:

  Poate te intilnesti cu cei de care imi aminteste „battersea power station” . :)))

 8. deaduralex spune:

  felicitări!

  1. Laci Nagy spune:

   @deaduralex Mersi.

 9. CristiPavel spune:

  În primul rând, felicitări! :) 
   
  O profă de franceză din generală ne spunea „nu există muncă fără răsplată”. 
   
  Mie mi-ar plăcea să te văd în poză cu Luca Rubinacci.

  1. Laci Nagy spune:

   @CristiPavel Mersi de compliment si pe provocarea data.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *