Review Nivea Men Original Balsam After Shave

Ca bărbați trecem prin mai multe etape când vine vorba de imaginea noastră. Am tratat acest subiect din mai multe puncte de vedere și am pus un mare accent pe haine. Dar hai să îți spun un secret. Indiferent de câți bani ai dat pe haine și cât de bine te îmbraci, o igienă corespunzătoare îți crește sau îți scade din imagine. Nu mă crezi? Întreabă orice femeie și vezi ce îți va răspunde.

Este important ca și această îngrijire să o facem corect. Din păcate, bărbieritul lasă de multe ori în urmă iritaţii şi disconfort. Pe cât de bine arăţi după, pe atât de deranjant poate deveni după puţin timp. Să arunci toate lamele din casă nu este o soluţie, iar să suporţi durerea ca un bărbat nu mai e de actualitate. Am trecut de prea multe ori prin aceste momente, poate că acesta este motivul pentru care mi-am lăsat barbă.

Review Nivea Men Original Balsam After Shave

Am primit un cadou de la Nivea Men format dintr-un set ce conținea un balsam After Shave și o spumă de ras. După cum bine știi, nu îmi place să scap de barbă așa de ușor, o scurtez când e nevoie, dar fără să pun lama pe mine. Astfel, am dat setul mai departe lui Daniel care folosește lama de ras cel puțin de 2-3 ori pe săptămână și diverse produse de îngrijire.

Nivea Men Original Balsam After Shave
Nivea Men Original Balsam After Shave

Daniel a fost foarte încântat de balsamul Original After Shave de la Nivea Men din următoarele motive: față de un alt balsam After Shave obișnuit, acesta are  un miros mai pregnant și o concentrație de alcool mai mare care îl face să fie mai apropiat de zona de After Shave. Un avantaj important pe care o aduce acestă nouă gamă de balsam este că produsul își păstrează calitățile pentru care era recunoscut anterior (hidratant și calmant) adăugându-le o notă de masculinitate. Formula sa specială cu Aloe Vera, vitamina E şi provitamina B5 oferă o hidratare intensă, stimulând regenerarea pielii în profunzime.

Balsamul este recomandat să îl folosești atunci când After Shave-ul obișnuit îți afectează pielea după ras. Spre deosebire de clasicele After Shave-uri, balsamul are acel efect răcoros pe care ți-l cere pielea după bărbierit.

Cu această ocazie am navigat și pe site-ul Nivea Men și am citit câteva informații importante despre îngrijirea personală și au secțiunea specială cu răspunsuri la problemele pe care le întâmpină bărbații din punct de vedere al îngrijirii.

sursa foto

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *