Studio d'Ispirazione, by Peroni Italy

Din momentul în care am lansat Stil Masculin m-am trezit în fiecare dimineață cu gândul de a oferi articole cât mai utile și relevante pentru tine. Am citit foarte multe despre acest subiect și cu timpul am învățat să găsesc inspirație și în mediul înconjurător. Era de ajuns să mă plimb pe stradă și îmi veneau câteva idei de articole doar privind trecătorii.

Studio d’Ispirazione, by Peroni Italy

Fiecare dintre noi tinde să aibă o stare de bine, să fie înconjurat de oameni frumoși și culoare. Îți recomand ca în drum spre serviciu să meditezi spre aceste peisaje frumoase care ne înconjoară, de la pomii înverziți, zâmbetele trecătorilor, pantofii frumos lustruiți, accesoriile atent ales până la gustul cafelei pe care o savurezi în fiecare dimineață. Este bine să fii înconjurat de oameni frumoși, deschiși, creativi, prietenoși, ca modul lor de viață să te facă să simți că trăiești și să te influențeze în stilul tău personal. De fiecare dată când mă întâlnesc cu astfel de persoane ideile prind mai repede viață și mă încarcă cu multă energie pozitivă care mă ajută să muncesc mai mult și mai eficient.

Îmi place să cred că noi, bărbații, trebuie să acordăm atenție la îngrijire pentru că denotă respect pentru tine și cei din jurul tău. Spun acest lucru deoarece ești mai stăpân pe tine atunci când interacționezi cu diverse persoane. Această magie am întâlnit-o la Pitti Uomo pentru că bărbații au știut să aprecieze și să facă complimente între ei.

Mi-am dorit foarte mult să ajung la Pitti Uomo pentru a cunoaște bărbații care au stil nonșalant, adecvat personalității. Peroni mi-a oferit această șansă pentru că ei susțin stilul și oferă inspirație celor cu un simț estetic rafinat, tuturor persoanelor, indiferent de sex. Am testat pe pielea mea ce înseamnă adevăratul stil italienesc, interacționând cu diversele branduri care au fost prezente la Pitti Uomo,  vizitând ateliere de croitorie sau de artizanat sau plimbându-mă pe străzile Florenței.

Cea mai mare plăcere pe care am avut-o la târg a fost când am descoperit un brand care s-a inspirat din arhitectura Florenței și-au transpus-o din generație în generație prin opere de artă din piele. O parte din rezultatul proiectului Pitti Uomo 85 – Inspired by Peroni Italy l-ai putut vedea pe blog, iar cuvintele nespuse le vei auzi în cadrului unui workshop exclusivist de lifestyle, oferit de Peroni intitulat Studio d’Ispirazione în Cluj, pe 9 Martie la care vor participa 20 de bărbați în urma participării la un concurs.

În ce constă concursul

Trebuie să faci un moodboard adică un colaj foto pentru ca noi noi să ne putem da seama cât ești de stilat.

Moodboard-ul trebuie format din următoarele categorii:

· o destinație favorită de călătorie (preferabil din Italia)

· un loc rafinat, unde îți place să iei masa

· ținuta la care apelezi când se simți inspirat

· un accesoriu preferat

· personalitatea care te inspiră în mod constant

· un icon/simbol italian preferat

Criteriile de selecție Studio d’Ispirazione, by Peroni Italy

Moodboard-urile se vor trimite pe adresa de mail laci@stilmasculin.ro și jurizarea se va face împreună cu un reprezentat Peroni pe baza următoarelor criterii:

– aerul italian al moodboard-ului

– felul în care a fost realizat pentru că ne plac lucrurile elegante și cu bun gust

-să ne explici de ce ai ales acele fotografii

Termenul limită de a trimite moodboardul

Este 1 martie inclusiv.

Cum trebuie să îți construiești moodboardul Studio d’Ispirazione, by Peroni Italy

Am să îți dau exemplu personal pentru a-ți ușura munca în crearea moodbordului personalizat.

moodboard stil masculin
Moodboard Stil Masculin Studio d’Ispirazione, by Peroni Italy

1) Destinația favorită de călătorie este Ponte Vecchio din Florența, Italia, un pod care datează din anul 996 care este ocupat în proporție de 95% de bijutieri.  Îmi place acest pod datorită istoriei  pe care o are în spate și a vitrinelor pline de bijuteriile făurite de meșteșugari.

2) Locul rafinat unde îmi place să iau masa este localul Olivo din Cluj Napoca. Acolo am servit una dintre cele mai bune panini și am băut cea mai bună cafea. Aș mai adăuga că Olivo are propria prăjitorie de cafea și au personal foarte calificat.

3) Ținuta la care apelez când mă simt inspirat se bazează pe diverse combinații de culori. Accesorii precum o pălărie, batistă de buzunar, brățări și cravată și diverse jocuri de texturi. În fiecare zi mă îmbrac diferit pentru a încerca cât mai multe combinații ;i este puțin probabil să port aceași ținută de două ori.

4) Accesoriul preferat a fost cel mai simplu de ales și anume cravata. Este printre puținele accesorii care sunt masculine și sunt potrivite la diverse ocazii. Unde mai pui că o cravată, asemenea unui ceas, poate spune foarte multe despre personalitatea ta.

5) Personalitatea care mă inspiră în mod constant este Luca Rubinacci. El îți definește stilul său ca find estroso, eccentrico (capricios,excentric). Luca a precizat că felul în care poartă diverse culori și combinații are un scop. Îl ajută să răspundă oricărei întrebări pe care clienții o pot avea.

6) Pentru mine un icon italian preferat este Pitti Uomo. De două ori pe an este locul unde se dă tonul din punct de vedere al stilului. Este locul unde creativitatea și eleganța se unesc sub același acoperiș și fiecare persoană este foarte prietenoasă pentru că se împarte aceași pasiune comună. Acest simbol datează din anul 1972 și este locul unde revin de fiecare dată cu plăcere.

Moodboard-ul trebuie să fie ca un fel de Curriculum Vitae pentru că trebuie să ne dea detalii despre tine, să fie elegant și să te recomande pentru acest workshop exclusivist. Moodboard-ul meu a fost creat în Photoshop pentru cei care nu se pricep, am găsit 40 de idei creative de a realiza un moodboard sau poți încerca aici și aici.

Pentru că Peroni m-au ales reprezentatul lor la Pitti Uomo, dorim să oferim experiența doar persoanelor care fac cele mai creative moodboard-uri. De ce cerem aceste lucruri? Pentru că ne dorim la  acest atelier persoane creative, cu mintea deschisă și un stil personal propriu.

Foarte important despre Studio d’Ispirazione, by Peroni Italy

Peroni nu va asigura transport și/sau cazare în cazul în care vor fi câștigători care nu locuiesc în Cluj. La workshop vor participa doar persoanele care au 18 ani împliniți.

Related Posts

2 thoughts on “Studio d’Ispirazione, by Peroni Italy

  1. Yo Garvelo spune:

    FOARTE INTERESANT!

  2. adrian spune:

    se poate prelungi dl pana pe 3 martie inclusiv te rog ca voi fi plecat zilele acestea si nu am acces la calculator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *