Bărbați Pe Stradă

Bărbați pe stradă cu un stil vestimentar personal. În care dintre ținute de regăsești?

Cu siguranță vei găsi câte ceva în fiecare ținută care să te reprezinte sau ce ai vrea să încerci.

Bărbați Pe Stradă Street Style
2 https://streetfsn.blogspot.com/
Bărbați Pe Stradă Street Style
3 https://streetfsn.blogspot.com/
Bărbați Pe Stradă Street Style
4 https://streetfsn.blogspot.com/
Bărbați Pe Stradă Street Style
5 https://streetfsn.blogspot.com/
Bărbați Pe Stradă Street Style
6 https://streetfsn.blogspot.com/
Bărbați Pe Stradă Street Style
7 https://streetfsn.blogspot.com/
Bărbați Pe Stradă Street Style
8 https://streetfsn.blogspot.com/
Bărbați Pe Stradă Street Style
9 https://streetfsn.blogspot.com/
103
10 https://streetfsn.blogspot.com/
116
11 https://streetfsn.blogspot.com/
122
12 https://streetfsn.blogspot.com/
133
13 https://streetfsn.blogspot.com/
142
14 https://streetfsn.blogspot.com/
153
15 https://streetfsn.blogspot.com/
163
16 https://streetfsn.blogspot.com/
171
17 https://streetfsn.blogspot.com/
182
18 https://streetfsn.blogspot.com/
192
19 https://streetfsn.blogspot.com/
201
20 https://streetfsn.blogspot.com/
211
21 https://streetfsn.blogspot.com/

sursa foto: https://streetfsn.blogspot.com/

Related Posts

33 thoughts on “Bărbați pe stradă

  1. bond james bond spune:

    buna…frumoase poze insa o tinuta mi sa parut cam…ciudat de aiurea….partea cu vesta peste sacoul acela e hmmm nam mai vazut asa cevasi mi se pare aiurea sincer.mi-a placut insa f mult imaginea cand e el pe o trecere de pieton si langa e un tip cu acel hand bag.bun articol.stima

  2. Robert W spune:

    Sunt curios cate din aceste look-uri gasesti pe plaiuri mioritice. How about un barbati pe strada – Romania

  3. Kekule spune:

    si cum crezi ca am putea schimba asta? avansand cate putin, dar sigur, in directia „imbracat cu stil”. si poate astfel tot mai multi vor dori sa adopte aceasta atitudine. evident, la inceput multi se vor uita foarte „urat”, insa cu totii stim ca defapt sunt foarte frustrati de acest lucru, chiar daca se petrece la nivelul inconstientului lor. vor incerca sa te convinga ca esti pe un „drum gresit”

  4. Niceface spune:

    Salut. Cred ca 30% dintre aceste tinute sunt ok, restul sunt penibile!
    Adica, se poate observa destul de usor prostia manifestata intr-o minte snoaba. Sa fim seriosi! Sunt unele poze in care respectivul s-a imbracat mai prost decat tziganii de la noi! De ce trebuie sa luam drept modele niste idioti? Doar pentru ca sunt americani sau francezi sau mai stiu eu ce? Noi nu avem creiere, nu mai avem personalitate, suntem doar niste robotei sau mameluci?

    E penal modul in care si-a pus jacheta peste palton sau poarta paltonul peste geaca de blugi sau poarta acel halat din poza 3(ca nu arata a altceva) care il face sa arata ca un nebun care a fugit din spital cu halatul pe el. Uita-te la medicii nostri sa vezi ca poarta acelasi tip de halat.
    Nu mai spun de moda aceasta stupida de a purta pantalonul mai scurt ca sa se vada soseta. Nu sunt conservator dar acum 5-10 ani ne pisam pe noi de ras cand ii vedeam pe astia cu pantalonii mai scurti. Sa fim originali fratilor ca unii dintre noi am invatat sa ne imbracam singuri de la 3-4 ani!!! Ce vad in unele poze afisate aici nu este moda, este prostie dusa la extrem. Oameni care nu mai au ratiune si ma refer la modelul omului din ziua de azi care nici macar nu mai stie rolul barbatului in societate. Nu mai stie ca tre sa faca sex DOAR cu femeia, nu mai stie ca are o istorie, nu mai distinge intre stanga si dreapta, bine sau rau.

    Sa ne tinem capetele pe umeri fratilor!
    Americanii nu au ce sa ne arate!!!

  5. Mihai Grecu spune:

    @niceface

    =)))))
    Care e rolul barbatului in societate ?

    Daca s-ar imbraca tiganii atat de prost ar fi mai mult decat bine

    :troll:
    https://www.pauliuc.net/wp-content/uploads/2012/02/tigan.jpg

  6. Cheap Trick spune:

    @NICEFACE
    Cand am inceput sa citesc comentariul tau chiar eram de acord, si mie mi se par tinutele din poza 3 nereusite de exemplu, si nu ma omor dupa genul asta de fesuri si ochelari afisati in pozele astea.

    Insa, citind mai departe, e clar ca ai niste probleme serioase si poate ar fi bine sa te gandesti mai mult inainte sa arunci insulte in stanga si in dreapta si sa pari ca un fel de fanatic inchis la minte.

    Nu de altceva dar asa nu o sa iti ia nimeni parerea, de altfel nu rea dupa mine, in serios.

  7. Ciprian spune:

    @NICEFACE: Ma gandeam serios ca sunt singurul care are aceiasi parere si cand mi-o voi expune vor sari toti pe mine.
    Din toate imaginiile de mai sus, doar 3-4 mi se par normale si de bun gust, restul sunt doar lectii de snobism.

  8. Ciprian spune:

    Partea a-II-a (imi cer scuze ca am uitat):

    In legatura cu ce zicea NICEFACE mai sus cu „moda aceasta stupida de a purta pantalonul mai scurt ca sa se vada soseta”. Mi se pare atat de retardata chestia asta sa iti sufleci pantaloni ca sa se vada ca tu porti sosete verzi. Vorbesc serios cand spun ca daca nu ar fi legi si bun simt in lume, daca as vedea pe cineva mergand pe strada asa l-as lua la bataie. Cine vrea domle sa vada culorile sosetei si mai ales, sosetele? Mare smecherie ca mai adaugi o culoare la tinuta.

    In alta ordine de idei, cel din imaginea 3 daca imi spune cineva ca ala nu e halat il rog pe Laci sa imi restrictioneze accesul pe acest site. Exact asa oameni mai vedeam oameni mergand la magazin (la cele de langa bloc).

  9. Mihai Grecu spune:

    @ciprian
    Of of of, Chuck Norris de Romania, ai grija cati oameni iei la bataie, sincer imi e cam frica sa ies pe strada acum. Cati ani de Kyokushinkai ai ? Inainte de a da search pe google, oamenii astia au un stil propriu si nu isi aleg hainele cu ochii inchisi, sau pe intuneric.

    Apropo, te bati cu toata comunitatea StilMasculin, ca poarta ciorapi colorati :> :> :> ??

    Si pt. cultura ta generala:
    https://www.stilmasculin.ro/De-ce-imi-plac-sosetele-albe

  10. jeffpac spune:

    @Mihai Grecu:Tipul din poza ta mai avea putin si isi punea toata icoana din manastire la gat:))

    In ceea ce priveste tinutele cred ca cel mai bine ma regasesc in a9a.

    @BOND JAMES BOND:Sa stii ca afara este foarte des intalnita combinatia dintre sacou si o vesta ca aceea

  11. Cosmin. spune:

    @Ciprian,in legatura cu ultimul tau comentariu,cine te pune sa te uiti in jos ca sa vezi daca respectivul are pantalonii mai scurti sau nu pentru a-si arata sosetele? Cu ce te deranjeaza pe tine aceasta alegere?

  12. gabriel spune:

    maximm de fain..!!

  13. Laci spune:

    @ Bond Am purtat acesta combinatie iarna cand temperatura a fost mai suportabila.

    Cate articole despre aceasta combinatie: https://www.stilmasculin.ro/2010/04/vesta-matlasata-sub-sau-peste-costum/

    https://www.stilmasculin.ro/vesta-matlasata-pentru-o-toamna-stilata

    @Robert W Barbatii de aici ar trebui sa invete sa se imbrace. O parte dintre ei pot fi gasiti, dar mai greu.

    @Kekule Stiu ce zici am trecut prin acelasi lucru. Eu am avansat ei au ramas la fel.

    @Niceface Am sa ma rezum la un comentariu scurt pentru a fi direct. Cum ar trebuie sa ne imbracam daca nu ne putem inspira de cei prezenti?

    @Ciprian Sunt destui care vor sa arate sosetele. Nu este nimic rusinos in asta. Daca ai parere si vrei sa o exprimi fa-o daca doresti bineinteles. Nu mi se pare corecta gandirea ca poate sar toti pe mine, imi este frica, etc. Uneori ceea ce crezi ca este corect, nu este.

  14. Ciprian spune:

    @Mihai Grecu: Nu am spus ca sunt Chuck Norris de Romania. Bataia intre oameni trecuti de adolescenta mi se pare cel mai tampit lucru, exact pentru asta am spus „daca nu ar fi legi SI BUN SIMT IN LUME”.

    Cine ti-a spus tie ca eu port soseste albe? Ma refeream la cele colorate care daca nu sunt afisate in public e moarte de om. Poti sa porti sosete colorate in gura (dupa parerea mea) cat timp iti ti gura inchisa.

    Te rog sa mai citesti inca o data si inca o data postul meu, poate intelegi ceva din argumentele aduse mai sus. Daca totusi nu ai inteles da, ma bat cu toata comunitatea StilMasculin care poarta ciorapi colorati. Ne vedem maine la piata unirii la 18:00 ok?

    Ce pierdere de timp sa iti raspund.

  15. Ciprian spune:

    @Laci: Pai exact asta vreau sa punctez, nu mi se pare corect modelul pe care il dai tu pe acest blog. Sunt o multime de articole de calitate pe care le ai dar nu am fost nici nu voi fi niciodata de acord cu sosetele colorate REPET, puse special la vedere. E treaba ta ce sosete porti dar mi se pare cea mai mare lipsa de bun gust sa vrei sa le arati in public „doar pentru ca am vazut pe stilmasculin.ro” (si ma refer la cei care iti mai trimit poze si tu ii pui pe blog).

  16. razvannn spune:

    @Ciprian
    Un bilet doar dus în peşteră te tentează?! Hai poate reinventezi şi focul, o luăm iar de la 0, nu-i bai. Da, înţeleg ce ai spus.. dacă am trăi ca în junglă fără legi şi fără bun simţ, i-ai rupe în bătaie pe toţi.. cum îşi permite omul să poarte şosete colorate la vedere, dacă pe Ciprian îl deranjează? De câteva zile mă frământă această întrebare. De democraţie ai auzit? Hai că trebuie să fi auzit tu o dată măcar.
    Mă rog, prefer să închei cu un citat foarte frumos preluat de pe facebook-ul unei persoane pe care o apreciez, şi cu asta am încheiat:

    „Într-o bună zi, vei ajunge să simţi că lumea este aşa cum este şi că a încerca să o schimbi şi să o faci mai bună poate fi un act dăunător. Vei conştientiza că fiecare are propriul drum şi nivel de înţelegere şi că a interfera cu calea sa nu este soluţia. Rezolvarea este în noi înşine, în conectarea cu sinele şi cu armonia din jurul nostru.”

    Deci rămâi tu la ideile tale şi lasă-ne pe noi să ne facem de râs prin propriile fapte. Dacă vom greşi, vom suporta consecinţele. Rămâne de văzut doar, care şi cum.

  17. Pantera spune:

    Ma regasesc in tinutele 4,14,16,19,21…iarna asta am purtat geaca denim sub paltoane sau alte geci in combinatie cu vesta,camasi!Am si o colectie de caciuli!
    Superb articolul!

  18. Robert W spune:

    Niceface, din cate stiu eu partidul comunist nu mai activeaza. Daca vrei sa discuti „rolul” barbatului si „rolul” femeii in societate cred ca nu ai gasit locul potrivit, mergi inapoi in pestera.

  19. CătălinVi spune:

    Eu ma regasesc in tinutele 18 si 19.

  20. Ciprian spune:

    @RAZVANN: Eu doar mi-am exprimat opinia, calmeaza-te. Daca tie ti se pare estetic sa le porti, nu am cum sa nu te opresc.

    Vad ca ati luat prea serios partea cu batutul dragi copycati.

  21. Ciprian spune:

    @RAZVANN: Asa, si?

  22. razvannn spune:

    Aşa şi, ia o piatră în gură şi aleargă.
    Nu vorbeam cu tine, deci vezi-ţi de treaba ta.. mergi şi bate pe cineva.

  23. Laci spune:

    @Pantera Mersi

    @Ciprian Razvannn ti-a mai prezentat inca un argument despre sosetele colorate.

  24. Ciprian spune:

    @Laci: Am spus eu ca sunt contra sosestele colorate? Am zis eu asta? Eu zic sa mai citit o data comentariile mele si sa realizati ca eu ma refeream la pantaloni suflecati special facut ca sa se vada sosestele.

    @RAZVANN: Esti cam spart, probabil provine din familie, te iert.

  25. razvannn spune:

    Nu fi cioban prost crescut şi te lua de familie. Totul până acolo.

  26. Laci spune:

    @Ciprian In fotografia trei nu este niciun halat. Unul dintre barbati poarta un palton iar celalalt un cardigan mai gros.

    Daca tie nu-ti plac pantalonii rulati, am inteles cu totii punctul tau de vedere. Fiecare isi formeaza propria cale in ceea ce face indiferent de situatie.

  27. UNuSimplu spune:

    Tipic romanilor.. DAR EI CAND VA VAD PE VOI CU TRICOU ARMANI SI NIKE IN PICIOARE CE OR ZICE DESPRE VOI?

    @ Niceface si tu esti vreun Botezatu?

  28. Ciprian spune:

    @RAZVANN: De obicei aschia nu sare departe de trunchi, asta am vrut sa punctez.

    @Laci: Ei ma provoaca..

    @UNU SIMPLU: Nu stiu daca te refereai la mine dar din partea la oricine din cei care au comentat aici, te intreb prietenos: de unde stii tu cum se imbraca cineva dupa comentariu?

  29. razvannn spune:

    Dacă într-adevăr asta ai vrut să punctezi, atunci eşti un cioban prost crescut, şi cum aşchia nu sare departe de trunchi…
    Hai, salut!

  30. Adrian spune:

    ………Pur si simplu incredibil. Nu o sa vezi niciodata asa ceva in Romania. Toti tipii de mai sus, sunt pur si simplu exceptional de bine imbracati. In primul rand cromatica e dementiala. Combinatia de culori e super. Totusi, e prea mult pentru mine, care sunt abia la inceput. Atatea combinatii de haine si culori…..Ma depasesc total. Probabil v ati dat seama ca nu m am regasit in nicio tinuta. Eu Am niste pantaloni chino bleumarin o pereche de pantofi piele maro gen chukka boots, un pulover gri ,fular maro si un palton negru…. Cam slabut cu cromatica, dar merg la sigur….nu am suficiente cunostinte in stil sa port tinute indraznete.Am si eu niste idei cu care as rupe gura targului, dar nu am banii necesari…undeva la 1.000 lei. Mi am schimbat radical modul de a ma imbraca. Deja unii ma intreaba la ce eveniment merg de sunt asa de elegant si aranjat. Le raspund ca asa ma port eu :D. Ma bucur nespus ca am descoperit site ul tau si am inceput sa ma luminez in materie de stil.

  31. Cristi spune:

    Sincer, ma regasesc in tinutele 16 si 17, cu mici diferente.

  32. anonim spune:

    toti sunt in acelasi stil :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *