Cum Să Te Îmbraci Adecvat Iarna Pentru A Face Față

Temperaturile sunt pe minus și trebuie să continui să te îmbraci adecvat iarna pentru a face față frigului. Chiar dacă ne petrecem mai mult timp protejați în mașină sau în diverse clădiri, vom avea momente în care trebuie să ieșim afară. Iar pentru acest confort avem mai multe opțiuni pe care le putem lua în considerare.

Ce soluții sunt ca să te îmbraci adecvat iarna

Te îmbraci mai gros

E cea mai simplă variantă și care este la îndemâna fiecărei persoane. Aș fi puțin atent pentru că 10 straturi de haine călduroase și uzate își vor face treaba, dar aș păstra pentru momentele din jurul casei și alte activități care nu presupune intrarea în contact cu diverse persoane care ne pot ajuta în cariera noastră.

Layering

E similar cu ce am descris mai sus, dar adecvat pentru orice întâlnire. Poți obține acel confort purtând câteva straturi de haine, dar alese atent. Tu ești cel care dictează câte straturi sau care sunt cele mai călduroase piese pe care le ai. În cazul de față am ales o jachetă subțire din lână Antonio Gatti și o vestă matlasată cu puf de la Viggo pe care le-am pus peste o cămașă din bumbac Pineberry.

Alte opționale ca să te îmbraci adecvat iarna

Pentru un confort sporit poți alege să porți ceva pe cap o șapcă precum cea pe care o port de la Ralitza Tailoring , fes, pălărie etc. Fularul e un accesoriu care îți poate proteja fața, gâtul și de ce nu corpul. Felul în care îl port îmi oferă un confort termic în zona pieptului.

Haina pe care o porți trebuie să aibă un guler generos să-l poți ridica la nevoie. Nu e penibil să îți asiguri confortul tău termic.

Teoretic o haină la două rânduri de nasturi îți poate oferi un alt confort termic pentru că în partea de față ai două staturi de material care se suprapun.

Mănușile din piele fac o treabă foarte bună pentru cei care vor mâinile calde în permanență.

În partea superioară mai avem varianta de a lua un tricou de corp sub cămașă pentru un plus de siguranță în confortul termic.

În partea de jos avem varianta de a purta acele izmene, colanți, indispensabili sub pantaloni.

Șosetele normale se pot schimba cu cele groase de lână, iar pantofii cu ghetele.

Care e varianta preferată de a face față frigului? Cum te îmbraci adecvat iarna?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *