Cum să porți dungile verticale costum royal Craus Pitti Uomo 94

Având în vedere că acest imprimeu este atât de prezent în garderoba masculină m-am gândit să fac un ghid despre cum să porți dungile verticale și să fie în avantajul tău.

Cel mai important atu pe care îl au dungile verticale este că te lungesc din punct de vedere vizual. În plus, în contextul potrivit îți poate oferi un plus de eleganță.

În mod involuntar suntem obișnuiți cu anumite tipuri de dungi și fie le considerăm prea banale, fie prea ușor de asortat. Vei găsi piese vestimentare care au o multitudine de dungi verticale, înguste, late sau colorate.

În continuare, vei putea observa câteva exemple de purtare a dungilor verticale.

Cum să porți dungile verticale în vestimentația masculină

În ținuta de mai jos am purtat multitudinea de dungi verticale și late. Am ales acest model pentru că este diferit față de cele cu care suntem obișnuiți.

Dacă ești la prima tentativă de a purta imprimeu, poți să începi cu o cămașă în dungi verticale. În funcție de stilul tău vestimentar o poți asorta la o cravată cu sau fără model.

Nu este greșit să încerci să o porți și la un model de cravată în dungi. Cât timp diferă lățimea precum și spațiul dintre dungile prezente pe cele două piese vestimentare nu e nicio problemă. Pe scurt, scara imprimeului trebuie să fie diferită.

Sau există posibilitatea de a purta doar cravata în dungi și restul pieselor să fie uni. Cravata trebuie să fie în contrast cu cămașa sau cel puțin o nuanță să se regăsească pe ambele piese vestimentare.

În funcție de designul pantalonilor, prezența dungilor oferă un plus de formalitate ținutei.

Sau poți încerca un sacou de vară cu o multitudine de dungi colorate. Îți recomand să porți această ținută la evenimentele de tip pool party, garden party etc.

Acest tip de sacou poate reprezenta piesa centrală din ținută.

Următorul nivel ar fi să încerci să porți un costum în dungi verticale.
Pentru o ținută simplă și de efect poți încerca să mai adaugi o cămașă albă și o cravată bleumarin.

Următorul nivel e să porți trei piese cu dungi verticale pe tine. În ținuta de mai jos avem dungi diferite pe costum, rever și vestă. În mod evident dimensiunile imprimeurilor sunt diferite pentru a se putea integra armonios în ținuță.

Pe de altă parte vei găsi piese vestimentare care au dungi verticale late precum tricoul de mai jos care îți oferă un aer retro.

Personal nu am găsit o situație sau un eveniment unde nu ai putea purta dungile verticale. Indiferent dacă ne referim la o întâlnire, la lucru sau în momentele relaxante.

Pe lângă faptul că te lungesc, te și subțiază din punct de vedere vizual. Dacă ești înalt e la latitudinea ta dacă vrei să pari și mai mare. Dacă ești slab poți să pari și mai slab.

Până la urmă e important să știi cum să porți dungile verticale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.