îmbraci microfonului

Manafu m-a rugat să scriu despre cum te îmbraci când ești în fața microfonului. „Steve Jobs a fascinat o lume intreaga cu celebra lui “uniforma“: jeans Levi’s 501, pantofi de sport New Balance si bluza neagra pe gat. Mark Zuckerberg pare sa ii calce pe urme cu tricourile lui gri. Cand acesti doi oameni urcau pe scena, erau priviti cu atentie si admiratie. A contat cu ce erau ei imbracati? Au avut hainele un rol in prezenta lor scenica? Ce mesaj au trimis audientei?

Cum te îmbraci când ești în fața microfonului

La celebrele evenimente TED, vorbitorii sunt imbracati foarte casual si vorbim de nume mari de inventatori, cercetatori, specialisti, autori, artisti si sefi de mari companii. OK, cei din urma vin cel mai adesea la costum”.

Continuarea se poate citi pe Manufu

sursa foto:totalbuzz.ocregister.com

Related Posts

One thought on “Cum te îmbraci când ești în fața microfonului

  1. vlad spune:

    Depinde cine vorbeste la microfon si cu ce ocazie.Cand este cineva care vrea sa obtina ceva de la audienta (de exemplu prezentari ale unor companii ,discursuri ale politicienilor) e normal sa te imbraci cat mai bine chiar daca nu iti place stilul formal.Cand e vorba de Steve Jobs sau altii (de exemlu cercetatori ,specialisti ) unde nimanui nu-i pasa cum arati ci doar ce ai de zis e normal sa se imbrace cum are chef datorita statutului sau datorita cunostintelor pe care vrei sa le impartasesi celorlati

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *