Steve Jobs avea sau nu stil?

Este o ținută din tinerețile lui Steve Jobs (R.I.P.). Mie mi se par cu multe peste ce purta în ultima vreme.

Tu ce părere ai?

sursa foto: https://www.voxsartoria.com/

Related Posts

11 thoughts on “Steve Jobs avea sau nu stil?

 1. lucian spune:

  Faptul ca a ales un mar rosu, ne da de gandit :)),se asorteaza cu,cravata. putea sa aleaga unu verde/galben. Nu cred ca a fost simpla coicidenta.
  Iar sacoul e…super :D.

 2. Nistor Andrei spune:

  Pentru perioada aceea banuiesc ca facea furori cu tinute de astea.

 3. Kovacs Alex spune:

  Cred ca a fost imbracat de cei care i-au facut poza:)

 4. vikkktor spune:

  avand in vedere ca era macinat de boala si probabil bantuit de depresie, normal ca nu mai avea chef sa se imbrace cu ,,stil,, si nici nu mai avea nevoie, fiind cine era, arhicunoscut…in schimb, in poza,cand era la inceput de drum si trebuia sa se faca placut si cunoscut, se vede ca era mai atent cu tinuta…nu avea nici un stil cu blugi si helanca, asa cum nici fosila aia de la Playboy care umbla in halat, nu are nimic interesant sau demn de urmat…nu inseamna ca daca ai niste bani, esti si un exemplu de urmat sub toate aspectele…de asemenea, ,,excentricitatiile,, unora de genul de mai sus, cand vin la anumite evenimente, universitati, serate, petreceri…etc, unde toti sunt in tinuta obligatorie, in blugi, halate, tricouri este o mitocanie crasa, care arata ca chiar daca sunt omnipotenti prin averea acumulata, in rest au ramas sub alte aspecte, aceeasi marunti indivizi bantuiti de proprile complexe, micimi etc…

 5. Pantera spune:

  Vikkktor…fiecare are complexe,micimi,etc…unii le si arata!
  Cred ca si geniul contribuie la asta!..in sensul ca deja mintea ta e mult prea ocupata cu altceva decat sa fii atent la cum te imbraci!…La Steve J .sunt sigur ca nu a fost vorba de bani!…Boala a fost decisiva in comportamentul lui din ultima vreme!…Anyway…R.I.P….

 6. JK spune:

  produsele Apple au stil ? :)

 7. Teodor spune:

  Acela e un blazer cu două rânduri de nasturi? Și nasturii par să fie din lemn. Chiar dacă e problema cu ecologia, aș purta mai degrabă din lemn decât pe cele din plastic. Clar se vede diferența.

  Oricum frumoasă ținută.

 8. Luciano spune:

  Nu avea stil. PUNCT! Nu a avut in tinerete si cu atat mai putin la batranete…!:) Cam ca toti informaticienii si programatorii, se duc inca cu rucsacul in spate si cand se angajeaza, probabil se cred pe bancile facultatii si se intreaba logic: de ce sa dau banii pe un sacou cand pot sa imi iau un hard-disk extern?? (Nu radeti!)

 9. Laci spune:

  @Jk Am prieteni care au tot setul de la Apple. Pentru ei aceste produse au stil.

  @Luciano Eu am ras, nu m-am putut abtine :) Cunosc astfel de cazuri.

 10. Teodor spune:

  @ Luciano: Așa sunt și cu tinerii de azi, nu numai informaticieni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *