Brelocul Chei

Sunt un mare fan al accesoriilor, dar câteodată mi se par că sunt prea multe pentru a putea fi purtate simultan. Cel puțin aceasta este părerea mea atunci când observ persoane purtând brelocul de la chei.

Brelocurile sunt de mai multe feluri, cele care arată marca mașinii pe care o (ai vrea să) conduci, poza cu iubita/iubitul/copilul și alte pentru că lumea este foarte inventivă.

Brelocul de la chei

Aceste brelocuri nu au o utilitate pentru că doar ocupă locul în buzunar dacă nu ai genți. Excepție o fac acele modele cu cârlig care îți permit să prinzi cheile de gaica de la pantaloni.

Nu trebuie să te „stresezi” să o asortezi la ținută.

În cazul în care dorești să porți așa ceva, îți sugerez să nu porți ceva foarte comun ca și restul persoanelor și să te rezumi la un singur breloc.

Aș vrea să știu cum porți brelocul de la chei și ce părere ai despre ele.

sursa foto:https://www.ernestalexander.com

Related Posts

3 thoughts on “Brelocul de la chei

  1. Christian spune:

    Port breloc… ce-i drept am foarte multe. Mie imi plac, dar nu le port niciodata chiar pe toate… Asta ar insemna sa am brelocuri cu niste chei la mine si nu invers :) Singurul moment in care prefer sa ma scap de brelocuri este atunci cand sunt nevoit sa port cheile in buzunar si nu intr-o geanta…

  2. Laci spune:

    @Christian Mersi pentru raspuns.

  3. Mr.Happy spune:

    Eu am 2 breloace, dar au si ele un scop utilitar, adica pot simti numai pipaind buzunarul daca cheile sunt la mine sau nu….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *