Ce stil te reprezintă

 Proiectul StilMasculin s-a născut în urma unei idei, perseverență și bineînteles stil. Bărbatul de azi trebuie să înțeleagă că poate fi bine îmbrăcat doar cunoscând câteva idei de bază plus articolele pe care le poți găsi pe site.

Trebuie să fi deschis, să ai atitudine și să urmezi propriile reguli.

Datorită faptului că StilMasculin împlinește un an în data de 30 septembrie 2010 v-am pregatit o surpriză. Împreună cu sponsorul campaniei “Ce stil te reprezintă”, HoriFashion pune la bătaie un voucher în valoare de 100 de lei. HoriFashion reprezintă unul dintre cele mai bune magazine vestimentare on-line. Pentru cei din raza jud. Cluj acesta are un spatiu cu hainele expuse.

În plus, până în data de 30 septembrie 2010 voi scrie zilnic câte un articol, adică de luni până duminică. Pe parcurs vor apărea și alte surprize.

Tot de ce ai nevoie este un cont de facebook și o poză cu tine.

Pune-ți întrebarea “Ce stil mă reprezintă?”; și încarcă răspunsul sub forma de poză, și urc-o pe pagina de facebook Stil Masculin. Tot ce mai ai de făcut este să îți convingi cât mai mulți prieteni să-i dea like. Ca să obții premiul, trebuie să fi declarat “individul cu cele mai multe l…ike-uri”.

Regulament:

concursul se desfășoară în perioada 7 septembrie – 31 septembrie 2010.
– pot participa la concurs doar utilizatorii de facebook din Romania, de peste 18 ani
– participanții nu pot uploada mai mult de o poză de pe contul lor de Facebook
– premiul de la StilMasculin & HoriFashion va fi câștigat de cel care îndeplineşte următoarea condiție:
1. câştigă concursul organizat pe Facebook, prin acumularea celui mai mare numar de like-uri la poza cu tine postată pe wallul contului de Facebook StilMasculin.
– la finalul concursului se va declara câștigătorul concursului, în funcție de numărul de like-uri adunate de-a lungul celor aproape patru săptămâni de concurs. În cazul în care câștigătorul nu este de gasit în urma concursului la StilMasculin, premiul va fi acordat următorului participant din top care îndeplinește condiția .
– lista de potențiali câstigători va fi anunțată pe 3 octombrie 2010 pe contul de facebook StilMasculin

– organizatorii au dreptul de a șterge poze sau commenturi care jignesc integritatea celorlalți concurenți sau ofensează în vreun fel sentimente naționale, etnice sau religioase
– regulamentul poate fi modificat oricând în perioada 7 – 31 septembrie 2010.
– câștigătorul final va fi anunțat pe 3 octombrie 2010 pe pagina de facebook StilMasculin și pe https://www.stilmasculin.ro/ .

Regulamentul complet poate fi gasit pe site-ul StilMasculin.

Related Posts

3 thoughts on “Concurs „Ce stil te reprezintă?”

  1. omucu spune:

    foarte buna ideea, succes!

  2. camy spune:

    si premiul care este?

  3. Laci spune:

    @Camy Un voucher in valoare de 100 de lei. Concursul este destinat doar barbatilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *