Piercingul O Altă Modalitate De Exprimare

Avem momente în viață când suntem tentați să schimbăm ceva la corpul nostru cum ar fi o nouă frizură, un tatuaj sau piercingul. Din datele istorice, cele mai populare locuri pentru piercing-uri sunt urechile și nasul. Acestea au prins teren și cât mai multă lume se gândește la un piercing.

Piercingul o altă modalitate de exprimare

Piercingul se traduce prin “împodobirea” pielii corpului cu accesorii din metal sau bijuterii (cercei) cu ajutorul acului.

Unele persoane își pun piecing-uri din motive religioase (cum sunt triburile africane), pentru a mări plăcerea sexuală sau pentru o formă de exprimare precum starurile rock.

Astăzi, lumea parcă vrea să bată recordul mondial de body piercing. Pentru că unele persoane vor să-și împodobească urechea, nasul, sprânceana, buzele, obrajii, buricul, sfârcurile, genitalele și orice loc posibil în care intră un ac și pielea se poate găuri.

Dacă vrei o avansare în funcție, să-ți faci un piercing nu este cea mai bună alegere. Piercing-urile reprezintă o metodă de exprimare la fel ca și tatuajele.  Ele sunt potrivite starurilor, persoanelor care lucrează în saloanele de tatuaje și body piercing, dar nu sunt recomandate cele vizibile persoanelor în funcții înalte, domeniul business sau alte slujbe.

Un piercing care este acceptat la barbat și face trecere la unele reguli este cercelul, dar trebuie să fie discret. Un bărbat public de la noi din țară care poartă cercel este Răzvan Lucescu.

Recomandarea mea este ca atunci când mergi la interviu sau ai de semnat un contract important să renunți la piercing-uri.

Personal nu-mi plac piercing-urile care se pun în lobul urechi și au rolul de a lărgi aceea gaură pentru a face loc pentru altele mai mari.

Piercing, Accesorii, Metal, Exprimare
1. Ti-ar placea să ai o ureche asemănătoare?

Când porți piercing-uri ești unic și nimeni nu o poate contesta, dar la fel ca și-n cazul tatuajului vei vedea pe cineva la fel. Găsește variante pentru a veni cu modele noi care nu se găsesc.

Concluzia mea este că poți încerca să vezi cum te prinde. Poate ai succes mai mare cu ajutorul acestor accesorii în mediul tău înconjurător.

sursa foto:men-haircuts.com, funpeak.com

Related Posts

7 thoughts on “Piercingul o altă modalitate de exprimare

 1. Mircea spune:

  Nu mi-as pune un piercing nici daca imi dai un milion de dolari cash

 2. kvl spune:

  sunt de acord cu @mircea.

 3. Kovacs Alex spune:

  Poti si in limba…

 4. Laci spune:

  @ Mircea Nici eu nu sunt fanul.

  @ Kovacs Alex Poti, dar nu stiu cati vor.

 5. TwisT Gabriel spune:

  Eu unu urasc aceste persoane care poarta piercinguri :| dar na.. fiecare cu stilul lor :P

 6. Eduard spune:

  Alea care largesc mi se par prea de tot.Te mutilezi pe viata.Ma gandesc ca poate la batranete nu vrei sa-ti atarne urechea pe piept.

 7. Laci spune:

  @Eduard Fiecare stie sa decida ce este mai bine pentru el si corpul sau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *