Sfaturi de îmbrăcăminte pentru bărbații plinuţi

Pentru că suntem mai multe persoană cu burtă m-am gândit că ar fi util să ofer câteva sfaturi de îmbrăcăminte pentru bărbații plinuți.

a arăta bine pe termen lung trebuie să te apuci de o dietă şi de mişcare. Efectul acestora va duce la creşterea încrederii de sine. Până să ajungi în acest punct îţi voi oferi câteva secrete care te vor ajuta să te îmbraci corespunzător tipului tău de corp ascunzând surplusul de greutate.

Sfaturi de îmbrăcăminte pentru bărbații plinuţi

Hainele potrivite pentru bărbații plinuți

Hainele trebuie să se potrivească perfect pe tine. Unii au senzaţia că purtând haine mulate îi vor face să fie mai făcuţi şi sunt sigur că vedeţi aceste exemple zilnic. Pe de altă partea mai este o categorie de oameni care au impresia că hainele largi îi vor face mai slabi. Din contră, acestea te vor face să arăţi şi mai mare.

Secretul este să cauţi haine ce nu sunt foarte largi, dar nici mulate pe tine.

Evită să porţi sacouri sport, tricouri, pulovere care cad pe umeri deoarece vor atrage atenţia asupra secţiunii mediene.

Alte sfaturi pentru bărbații plinuți

Alegerea tipului de imprimeu

Fiind un tip plinuţ nu purta haine cu imprimeuri mari şi bogate deoarece îţi vor accentua dimensiunea. Nu purta dungi orizontale sau diagonale. Amândouă vor atrage atenţia asupra burţii. Ce te avantajează sunt dungile verticale. Aceste au tendinţa să atragă privirea de sus în jos creând senzaţia de alungire şi subţiere a corpului.

Desigur o haină cu un imprimeu te va scoate în evidenţă cât timp imprimeul este mic şi departe de zona mediană.

Alege monocromatic

O cămaşă de culoare albă şi o pereche de pantaloni de culoare neagră nu te vor avantaja. Această combinaţie îţi va face picoarele subţiri şi va scoate în evidenţă zona mediană. Alege articole apropiate la culoare pentru a crea o impresie vizuală mai plăcută.

Pentru a subţia, îmbracă-te în negru şi adaugă unul sau două accesorii colorate pentru a nu arăta ca la înmormântare.

Minimizează volumul

Hainele din materiale groase îţi adaugă greutate în plus. În schimb, alege materiale precum bumbacul, lână subţire şi alte fibre naturale. Pe timpul iernii, alege pulovere din caşmir, sunt aproape la fel de călduroase ca şi lâna. Dacă porţi costum, acesta trebuie să fie din lână subţire. Nu purta telefonul sau alte gadget-uri la curea, creează iluzia de talie mai lată.

Sacoul sport

Sacourile cu unul sau doi nasturi vor atrage atenţia că eşti un tip robust. Poartă sacouri cu trei nasturi pentru a arăta mai înalt şi slabuţ. Nu uita că primul nasture se poartă încheiat.

Evită bluzele pe gât

Nu purta niciodată bluză pe gât! Acesta îţi va ascunde gâtul şi vei avea un look compact. O bluză cu gulerul în V te va ajuta să arăţi mai înalt şi subţire.

Cămaşa

Nu purta cămăşi cu gulere foarte late, pentru că îţi vor scoate în evidenţă rotunjimea feţei. Ideal ar fi să porţi un guler mai strâmt, cu extremităţile ascuţite. Asta va face ca faţa să pară mai lungă.

Cureaua

Cureaua strânsă în jurul taliei te va face să arăţi mai slăbuţ. Nu o strânge atât de tare încât burta să atârne peste aceasta.

Pantalonii

Când îţi cumperi pantaloni, aceştia trebuie să fie potriviţi, nici prea largi şi nici prea strâmţi. Purtând pantaloni mai lungi vei părea mai înalt şi mai slab. Ştii că ai făcut alegerea bună dacă aceştia aproape ating podeaua. Dacă porţi pantofi cu talpă mai înaltă, pantalonii trebuie să-ţi ajungă la un sfert sau jumătate de centimetru mai jos de călcâi.

Goleşte buzunarele

Goleşte-ţi buzunarele de mărunţişuri! Buzunarele pline vor atrage şi ele atenţia asupra burţii. Având buzunarele goale vei crea iluzia de şolduri mai subţiri. Pentru depozitare lucrurilor alege o geantă pe placul tău.

Un ultim cuvânt

Dacă nu ai complexe despre felul cum arăţi, te vei simţi și vei arăta bine indiferent de ce haine porţi. Dar, dacă eşti frustrat de felul în care arăţi niciun articol vestimentar sau sfat nu te va ajuta să ascunzi asta.

Mergi drept pentru a arăta mai înalt, subţire şi arată lumii că nu-ţi este ruşine că eşti gras. Fii conştient că hainele ce vin bine pe tine nu te fac mai slab, dar te vor face un bărbat gras bine îmbrăcat.

Cum ți s-au părut aceste sfaturi de îmbrăcăminte pentru bărbații plinuți?

sursa foto

Related Posts

11 thoughts on “Sfaturi de îmbrăcăminte pentru bărbații plinuţi

 1. UnuSimplu spune:

  Good Job Laci..dar cel mai bine..baga tata 2-300 abdomene zilnic..alearga putin si aia e :)

  1. Andrei spune:

   Abdomenele nu te ajuta sa slabesti!!

 2. Teodor spune:

  Cum să se îmbrace oamenii care au bazinul prea lat, dar nu sunt graşi? În afară că trebuie să poarte dungi verticale.

 3. Dan Munteanu spune:

  Chiar daca tocmai ies din casa see you camasa alba si pantaloni negri, o sa tin seama pe viitor de sfaturile tale :) Mersi, Laci.

  1. Laci Nagy spune:

   Te felicit!

 4. Andru spune:

  pe de alta parte, Adina Buzatu m-a sfatuit sa nu port curea deloc, pentru ca, asa, nu exista o separare, separare care atrage atentia asupra burtii… Esti de acord?

  1. Victor spune:

   O alta optiune sunt bretelele. Indeplinesc rolul curelei fara acea separare.

 5. Florina spune:

  Am gasit un site fain, in care e ok sa nu ne chinuim, plinuti.ro!:)))

 6. radu spune:

  Barbatii plinuti pot purta costume din 3 piese?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *