reclamele mincinoase

Am decis să trag un semnal de alarmă, la reclamele mincinoase, pentru că sunt foarte multe produse care nu merită cumpărate. Din păcate, cel care le cumpără își dă seama prea târziu de mișcarea făcută.

Atenție la reclamele mincinoase

Ca și cumpărător, trebuie să înțelegi că tu ai puterea deoarece ai banii în mână. Următorul pas pe  care trebuie să-l verifici este produsul. De exemplu, dacă un produs are în denumire tweed și pe etichetă scrie 100% polyester este destul de clar din ce material este confecționat.

Mai sunt cazuri în care pe eticheta cartonată este afișat prețul și compoziția, iar pe eticheta produsului este trecut un alt material.

Indiferent de cât de ieftin este produsul, în zadar te orientezi spre materiale sintetice pentru că suntem prea săraci ca să ne permitem haine la prețuri mici. Este un câștig doar pe moment nu pe termen lung. Trebuie să înțelegi că o garderobă se construiește în timp

Ar mai fi hainele fake de firmă. Am obosit să mai văd cizme de cauciuc Burberry asortate la geanta cu același imprimeu reprezentativ.

Cum ți se par reclamele mincinoase? Ce astfel de reclame mincinoase mai cunoști?

sursa foto: whatdoesitmean.com

Related Posts

5 thoughts on “Atenție la reclamele mincinoase

 1. razvannn spune:

  Eu ţi-am dat săptămâna trecută cel mai concret exemplu cu ce-am păţit eu cu cravata tricotată la reduceri (19 lei de la 89 lei) din Zara, unde pe cartonul cu preţul scria 100% bumbac şi pe etichetă 100% poliester.

 2. nick spune:

  Sa nu confundam,pe eticheta este trecut desori materialul interior,si anume acea captuseala care la majoritatea produselor este din poliester.Daca intr-adevar mint cu privire la compozitie,trebuiesc anuntate organele abilitate si vor primi o amenda cat sa le ajunga pe 2 ani.Pentru astfel de falsuri se pot chiar inchide magazinele.

 3. Bogdan spune:

  Pe eticheta de carton a unui tricou era lipita o foaie pretul : „redus de la 30 lei la 15 lei”.

  Foaia era lipita peste alta foaie de pret pe care scria: „redus de la 25 lei la 19 lei”.

  Alt tip de „minciuna” pe care l-am intalnit a fost sa scrie pe eticheta de la gat „Made in Italy” si pe eticheta cu scris minuscul din interior „Made in Bangladesh”

 4. Laci spune:

  @Razvannn De la tine am notat asta.

 5. jeani_versace spune:

  Pai uite ca Axe face cea mai mare uzura de reclama falsa
  -Jeani Versace

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *