Gfl6

Apreciez persoanele care pun piciorul în prag la unele aspecte care nu pot ignorate. Una dintre persoanele care a făcut acest dermers de câţiva ani este Adina Buzatu care duce o muncă grea pentru a le arăta câteva avantaje bărbaţilor despre cum să se îmbrace mai bine.

Adina Buzatu a fost invitată la Gala Financial Leaders’ Hall of Fame 2012,  la hotelul Marriott şi a profitat de ocazie pentru a face câteva recomandări bărbaţilor din domeniul financiar- bancar.

Ce sfaturi au primit bancherii de la Adina Buzatu

Tinute Trends,Adina Buzatu
Tinute Trend’s

Dânsa le-a recomandat bancherilor români să fie originali şi atenţi în compunerea ţinutelor.” Sunt conştientă că meseria lor presupune formalism, dar în acelaşi timp sunt convinsă că pot fi eleganţi şi supunându-se rigorilor vestimentare. Cele mai comune greşeli pe care le fac bărbaţii din zona financiar-bancara sunt lungimea şi lărgimea exagerată a pantalonilor, precum şi purtarea unor pantofi urâţi sau ponosiţi. Trebuie să renunţe la aceste obiceiuri care le strică imaginea. Aduceţi-vă aminte faimoasa apariţie a lui Jeffrey Franks, şeful misiunii FMI în România, cu pantofii găuriţi în talpă. Acest exemplu este categoric unul care nu trebuie urmat”, a spus Adina Buzatu.

Gfl1
TinuteTrend’s

Adina Buzatu şi-a ilustrat sugestiile vestimentare printr-o prezentare  cu ţinute business şi de ceremonie, stilizate din piesele vestimentare ale celor 49 de branduri pe care le reprezintă în exclusivitate în România.

Eu aş preciza că de aceste sfaturi ar trebui să beneficieze toţi bărbaţii, nu doar bancherii.  Toti cei care au purtau cămaşă scurtă şi haine largi şi au încercat să-mi vândă ceva nu au avut succes.

Imaginea pe care o proiectezi este foarte importantă nu-ţi bate joc de tine!

Related Posts

One thought on “Ce sfaturi au primit bancherii de la Adina Buzatu

  1. moro spune:

    Din pacate, pe la noi, barbatii care au un venit muuult peste medie nu fac alegeri corecte din punct de vedere vestimentar. Isi achizitioneaza obiecte scumpe insa nu pe masura lor sau care sunt foarte urate. Sper ca prin aceste demersuri ale Adinei Buzatu si nu numai sa se mai imbunatateasca modul de a se imbraca a acestor barbati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *