Fularul Din Blană

Pentru prima dată am observat fularul din blană la Pitti Uomo 81, dar nu i-am dat prea mare importanță până ieri. Din păcate nu am pus la calcul versatilitatea pe care o are având în vedere că suntem obișnuiți cu fularele normale sau cele circulare.

Dan Trepanier și-a creat propriile fulare dintr-o haină veche de blană a bunicii sale.

Fularul din blană este considerat un accesoriu de lux și foarte elegant pentru că nu oricine își permite o haină din blană.

Aș zice că acest accesoriu nu este pentru oricine pentru că dacă nu ai atitudine, fularul te va trăda.

Acest fular este atât călduros încât nu vei avea nevoie de o haină. Blana de pe fular va atrage instant atenția indiferent dacă este o ținută simplă sau mai complexă.

Pentru a înțelege mai bine cum se poartă acest fular trebuie să dai o privire peste următoarele fotografii:

Fularul Din Blană
tinuta 1
Fularul Din Blană
Detaliu tinuta 1
Fularul Din Blană
Tinuta 2
527
Detaliu tinuta 2
627
Tinuta 3
725
Tinuta 4

Nu vreau să mă gândesc care este costul unui astfel de fular, dar dacă ai norocul să găsești o haină de blană mai veche pe acasă te poți duce cu ea la marochinărie să-ți facă mai multe fulare.

Aș alege blana care are multe nuanțe de maro pentru că îți poate mări considerabil posibilitățiile de asortare.

Deci ești în stare să-ți sacrifici haina din blană?

sursa foto: TheStyleBlogger

Related Posts

12 thoughts on “Fularul din blană

 1. loris spune:

  mi se pare foarte de prost gust..nu imi place sub nici o forma

 2. bycu spune:

  nici eu nu sunt adeptul:)

 3. kata spune:

  La fel ca si animal print,si aceasta blana doar pe o femeie as vedea-o.(de preferabil,bruneta-ochi albastri,verzi-si intr-o statiune la munte)…n-am prea mari pretentii:))

  Mi-am amintit,de un pseudo-cantaret,o data celebru fiindca purta blanuri in videoclipuri,precum rapperi din USA.(Fizz)

 4. dani3l spune:

  mie imi place cum arata doar in tinuta 2…da senzatia ca ar fi o vesta…cu terminatii de blana..in rest nu`si are rostu`

 5. Eduard spune:

  Imi plac tinutele,in afara de prima,unde mi se pare ca fularul nu se incadreaza.
  Stiu ca multi vad acest fular doar pe femei.Insa nu imi inspira feminitate niciuna din outfiturile prezentate aici,ba din contra.
  Trebuie sa stii sa pui tinuta in balans si consider ca Dan T. o face chiar bine.Culori neutre,nu prea multe accesorii(plus ca poarta ceas,manusi din piele,cravata-ce poate fi mai barbatesc decat acestea?),ATITUDINE,a lasat fularul sa faca toata treaba.Parerea mea e ca a reusit sa introduca cu succes fularul din blana in garderoba unui barbat fara sa exprime feminitate.
  @Laci:Dan mai are un articol despre gulere de blana.Poate iti exprimi opinia intr-un articol si despre acest accesoriu la fel de controversat.

 6. bogdan spune:

  Si mie imi place doar la tinuta 2 in prima poza. Da impresia ca este „cusuta” de reverele sacoului. In restul tinutelor/pozelor nu mi se pare ca arata bine.
  Parerea mea e ca blana, in general, se potriveste doar persoanelor in jurul varstei de 45 ani sau cel putin asa o asociez eu.

 7. Laci spune:

  @ Eduard Mersi pentru idee.

 8. CătălinVi spune:

  @Laci salut,
  in foarte multe articole srise de tine este menționat cuvîntul ‘atitudine’, ai putea să-mi explici ce e atitudinea în stil?(nu înțeleg)

  Sun sigur că mulți ar dori să vadă răspunsul într-un articol…..

 9. Laci spune:

  @Catalinvi ATITÚDINE, atitudini, s. f. 1. Ținută sau poziție a corpului. 2. Fel de a fi sau de a se comporta (reprezentând adesea o anumită concepție); comportare. ◊ Expr. A lua atitudine = a-și manifesta poziția, a-și afirma (cu hotărâre) punctul de vedere. – Din it.

 10. razvannn spune:

  Cătăline ? Dar tu ce înţelegi ? Nu spun că noi suntem atotştiutori , dar tu devii obositor cu atâtea întrebări puerile . Citeşte şi tu arhiva aia cap-coadă şi ai să înţelegi mai multe lucruri . Ai ‘şpe mii de întrebări gen .. „am aia şi aia , merge aia ?” .. serios , tu crezi că toată viaţa o să stea cinevaa după tine să te îmbrace ? Poate vârsta e de vină , dar mai întăi cercetază şi apoi întreabă că de-aia scrie omu’ ăsta articolele , să vă găsiţi răspunsurile în ele singuri .

 11. CătălinVi spune:

  @razvannn ok, scuze dacă pun prea multe întrebări…
  „.. serios , tu crezi că toată viaţa o să stea cinevaa după tine să te îmbrace ? ” Nu…..
  „Poate vârsta e de vină , dar mai întăi cercetază şi apoi întreabă că de-aia scrie omu’ ăsta articolele , să vă găsiţi răspunsurile în ele singuri . „aici cred că faptul că nu am destulă încredere in mine mă face să pun întrebări de genu “am aia şi aia , merge aia ?”
  cred că ar trebuie să am mai mult încredere în mine…..
  @Laci mersi, lucrul ăsta îl știam și eu…..
  +p.s (dacă ai timp și poze) cu persoane îmbrăcate cu stil dar cu atitudine nepotrivită și persoane imprăcate cu stil cu atitudine potrivită… (doar dacă ai timp….)
  Multumesc……

 12. Sandu spune:

  Imi plac toate tinutele, mai putin fularul:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *