Inul-Țesătura Potrivită Pentru Căldură

Inul este țesătura care a oferit protecție împotriva temperaturilor ridicate din perioada Egiptului Antic. Acest material a fost folosit și la păstrarea și conservarea mumiilor.

Printr-un proces riguros, se obține această fibră naturală care respiră și este durabilă. Inul este ca și o armură ce ne protejează de temperaturile ridicate și ne permite ca organismul să respire prin el.

Inul-țesătura potrivită pentru căldură

O altă caracteristică specială este aspectul șifonat al materialului.

Ca și articole vestimentare, vei găsi sacou, pantaloni, batistă de buzunar, cravată, pantaloni scurți, cămașă ,etc.

Cum ți se pare inul ca țesătura?

sursa foto: https://www.mrporter.com

Related Posts

10 thoughts on “Inul-țesătura potrivită pentru căldură

 1. cosmin spune:

  salut. pt viitorul anotimp calduros chiar ca e de mare ajutorul inul. Insa pierde puncte prin faptul ca isi pierde usor forma si se sifoaneaza foarte repede.

 2. razvannn spune:

  Nu ştiu de ce, dar cămăşile din in îmi provoacă o stare de mâncărime pe corp.

 3. cosmin spune:

  @razvann -pai aici sunt mai multe variante. ori esti alergic la material/vopsea. Ai incercat mai multe?. Desi materialul este mai scortos si poate crea disconfort. Ai tenul alb?

 4. andrei spune:

  In sfarsit mai multe postari utile pentru barbati, nu idiotenii de concursuri…
  Oricum daca tot ai deschis un subiect, cazul de fata, inul, trebuia sa pui niste diferite poze in care este folosit inul…camasi, sacouri, pantaloni, nu sa fi dat google translate de undeva si sa faci un articol.

 5. razvannn spune:

  @Cosmin
  Nu am tenul alb. Şi ca să fiu mai explicit, doar o cămaşă am din in în combinaţie cu ceva bumbac, care, la primele purtări, cel mai probabil după cum ai spus şi tu că materialul este mai scorţos, îmi crează senzaţia că m-am înţepa, până mă obişnuiesc.

 6. Laci spune:

  @Andrei

  Care sunt idioteniile de concursuri?

  Arata-mi te rog articolele facute cu google translate.

  Postez zilnic cel putin un articol.

 7. andrei spune:

  @Laci
  Pai tu nu vezi ca ai facut un articol de 3 enunturi despre in si cum este fabricat, cand puteai sa arati articole vestimentare in care este folosit, cum se poate purta, cum se poate combina, parerea ta despre material.Cu ce combini tu in-ul.Asta ma refer sa fie un post de blog, nu 3 randuri, si restul blog-ului sa fie umplut cu „cel mai bine imbracat barbat” fix pentru a face vizualizari. Mai ales ca unii isi fac poze cu cartofu, fix praf in ochi blogul…era mai fain la inceput.

 8. Laci spune:

  @Andrei

  Nu stiu cine ar fi fost interesat de procesul de fabricare a inului. Intr-adevar este un articol scurt, nu pot sa neg acest aspect.

  S-au scris undeva la 5 articole despre Cel mai bine imbracat barbat asa ca nu este asa deranjat zic eu.

  Am tot interesul sa promovez acest concurs pentru ca nu toata lumea stie de el.

  In plus, nu pot fi pe placul fiecaruia.

 9. andrei spune:

  Procesul de fabrciare a materialelor, doar 1-2 randuri maxim, dar spun…POZE multe poze, combinatii, la asta ma asteptam de la blog, pentru ca asta asta e si scopul lui.De aia il accesez.

 10. Constantin Dumitrică spune:

  Cu ce incaltaminte ar merge pantalonii din in? Double monk straps? Dar boat shoes? Ca altceva nu am. Corecturi/sugestii? Merci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *