Lanțul De La Gât

Lanțul e unui dintre puține accesorii pe care le putem purta vara la gât. Astfel, trebuie să ne gândim la ce alternative am putea avea pentru a purta accesorii pline de personalitate. În funcție de temperaturi, putem purta cravată, papion, eșarfă sau bandană, dar din păcate, acest lucru nu se întâmplă foarte des.

Lanțul de la gât

Un accesoriu pe care l-am purtat des acum câțiva ani și la care am renunțat în totalitate este lanțul de la gât. Pentru a fi bine înțeles de la început, nu vreau să notez despre lanțul de aur sau de argint de la gât pe care-l porți de la o vârstă fragedă pentru că ele sunt lipsite de personalite și sunt foarte banale.

În cazul în care te întrebi peste ce poți purta acest lanț, lucrurile sunt destul de simple pentru că ai nevoie de un tricou simplu, henley, polo sau cămașă. În funcție de lungimea și modelul lanțului, îți sugerez să lași destui nasturi descheiați la cămașa pentru a fi limita decenței. Aș zice undeva la maxim doi nasturi la cămașă, dar  în funcție de mediul în care lucrezi mai mult de unul nu-l poți descheia.

Aceste lanțuri pot veni cu un pandantiv care vine cu cea simplă și ieftină soluție pentru că deja ai lanțul și accesoriul se poate schimba ori de câte ori dorești cu un minim efort. Am rugămintea să eviți modele cu inimă, cruce, craniu sau alte modele banale pentru că prea multă lume le poartă.

Dacă un ai purata până acum un lanț la gât aceasta poate fi ca și o pată de culoare sau un element de layering.

Pentru a determina lungimea pe care o dorești, o poți face cu ajutorul următoarei imagini.

Lanțul De La Gât
Lanțul de la gât https://www.squidoo.com

Nu am să intru în detaliu despre ce materiale să alegi, dar am să-ți las câteva modele de lanțuri pentru bărbați pentru inspirație.

34
2) https://www.sidmashburn.com
45
4) https://www.alexandchloe.com
5
https://www.barneys.com
64
https://www.gilesandbrother.com

Cum porți lanțul de la gât?

sursa foto:https://tahitianblack.com

Related Posts

5 thoughts on “Lanțul de la gât

 1. Eduard spune:

  Primul e interesant.

 2. adi spune:

  Buna ziua peste o saptamana trebuie sa merg la o nunta si nu stiu ce sa aleg papion sau cravata si ce culoare? Si ce culoare de camasa? Am un costum albastru, multumesc anticipat

  1. Laci spune:

   Alege o camasa alba si o cravata in contrast.

 3. Marin spune:

  Eu am un lant de aur de 20 gr . Nu umblu eu cu pietricele si scoici . Despre lanturile de aur vad ca nu ai spus nimic . Il port cand umblu si cu camasa descheiata la primii nasturi ca sa se vada . :)

 4. Interesant articol !

  "Dacă un ai purata până acum…"
  "care vine cu cea simplă și ieftină soluție.."

  Nu e nimic personal, doar am remarcat aceste greseli.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *