Programul London Fashion Week 2013

În acest moment, în care redactez articolul, cu privire la programul London Fashion Week din 2013, sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru a onora invitația Peroni Nastro Azzurro la London Fashion Week.

Programul London Fashion Week 2013

Sunt nerăbdător să pot ajunge în Londra, una din cele patru mari capitele ale modei. Vrea să spun, că am  o presiune asupra mea gratie faptului ca am fost ales de a transmite prin blog cele intamplate acolo si  mai ales că primesc zilnic telefoane din partea prietenilor și a cunoscuților care s-au bucurat de această veste.

Din acest motiv, fac promisiunea pe blog de a da 200% la London Fashion Week în a relata ceea ce descopăr acolo. Cei care mă cunosc știu că nu cedez ușor și înlătur orice barieră. Mai ales că, datorită Peroni Nastro Azzuro am ocazia să fac fotografii de street style, la produsele de la târg și să-i cunosc pe cei mai importanți din industria modei. Având în vedere influența Savile Row cu singuranță va fi ceva special.

Din exterior pare simplu, dar cu siguranta va fi mult de munca. Nu mă dau in laturi de la munca, pentru că îmi place ceea ce fac și asta ți-o pot confirma cei apropiați pe care i-am ignorat în ultima vreme. Azi dimineață am fost să verific produsele pe care le-am făcut special la comandă pentru a le purta la evenimentul lui Antonio Berardi, designerul care s-a inspirat din colecția Peroni Nastro Azzurro. În această seară le voi ridica și sper sa pot  reveni cu niște fotografii.

Pe luni, aștept să ajung la lansarea colecției limitate a lui Antonio Berardi mai ales că o parte din ea este unisex. Am purtat de foarte multe ori curele, eșarfe, bandane destinate femeilor pe care le-am adaptat stilului meu. Piesele unisex sunt un fel de “win – win” într-un cuplu.  Într-o zi prietena ta poartă o eșarfa iar în următoarea zi o poti porți tu. Ai înțeles idea. Cu siguranță ai văzut foarte multe femei care poartă cămașa albă a bărbatului.

De multe ori este imposibil să îți dai seama dacă  sunt de femei sau bărbați. Sunt curios în ce măsură articolele pe care le-am făcut la comandă se potrivesc cu colecția lui Berardi sau dacă se pot combina între ele.

Londra, face parte din circuitul Fashion Week alături de alte trei capitale mari New York, Milano și Paris. Colecțiile masculine au avut debutul în vara 2012 iar în primăvara lui 2010 a fost primul eveniment transmis live pe internet . Săptămâna modei se poate urmări live, accesând site-ul London Fashion Week. Evenimentul este organizat de către British Fashion Council.

Alături de Berardi vreau să îți amintesc cine își va lansa  noile colecții Tom Ford, Burberry Prorsum, Paul Smith, Vivienne Westwood Red Label.

Programul se poate urmări aici. Unde mi-ai recomanda să merg?

sursa foto

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.