1

Am plăcerea să îți prezint unul dintre cele mai vânate personaje de către fotografii de street style Josh Peskowitz datorită stilului vestimentar. Pe lângă faptul că se îmbracă foarte bine, el are un CV foarte bogat. El a colaborat cu revistele Vibe, Esquire, Cargo și Fader și a fost fashion editor la men.style.com timp de doi ani.

În noiembrie 2010 a ocupat poziția de Style Director la Park&Bond până în 2012 când a primit propunerea de a fi men fashion director la Bloomingdales.

Style icon – Josh Peskowitz

Peskowitz este ca și un cameleon și de fiecare dată este o surpriză plăcută din punctul de vedere al vestimentației. E foarte greu să anticipezi ce ținută va purta la un eveniment precum săptămâna modei.

Peskowitz este omul care preia un trend și îl transformă în ceva personal. Adică îl adaptează la stilul său personal. Același lucru ar trebui să faci tu dacă urmezi trendurile. Dacă ai  lacune la cum se poartă diverse accesorii sau layering Peskowitz te învață.

Josh Peskowitz
2
3
3
Josh Peskowitz
4
5
5
Josh Peskowitz
6
7
7
Josh Peskowitz
8
Josh Peskowitz
9
Josh Peskowitz
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
18
17
19
18
20
19

Cum ți se pare stilul vestimentar a lui Josh Peskowitz ?

sursa foto: aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici

Related Posts

9 thoughts on “Style icon – Josh Peskowitz

 1. razvan28 spune:

  Majoritatea tinutelor sunt chiar bune , dar cea cu cravata legata la brau este total absurda.Inteleg Laci ca esti “pro creativitate” dar in aceea tinuta deja nu mai e vorba de creativitate , e pur si simplu un rahat total.

  1. Laci spune:

   E doar parerea ta. Pana la un rahat total e cale lunga. Puteam sa aleg sa nu o pun,dar atunci era destul de greu ca lumea sa inteleaga stilul sau vestimentar.

  2. AdrianB spune:

   Sprezzatura Razvane…You need some balls to do that :)

 2. Liviu 28 spune:

  Un barbat adevarat cu foarte mult Stil Masculin de la care poti invata multe lcruri buna.

 3. Stef spune:

  Cine e tipul din poza 17 de langa Josh Peskowitz? L-am vazut in multe poze pe internet in care arata super.

 4. Alin spune:

  Vad ca se poarta maroul la incaltaminte. Mai ales aramiul. Nu credeam ca este destul de masculin, insa depinde cu ce il asortezi.

 5. Adrian D. spune:

  Este un stil foarte personal, fara cusur. Cat despre “cravata”… este vorba de un cordon.
  Jos palaria !!

 6. raul spune:

  Salut Laci !
  vreau sa stiu daca in cazul paltoanelor cu dublu rand de nasturi se aplica regula de la sacoul ,si anume ultimu nasture lasat neincheiat(din stanga, primu rand ,exact ca in pozele de mai sus).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *