exemple stil

Unul dintre cititori mi-a spus că nu are exemple concrete de stil. Îl contrazic pentru  că avem așa de multe încât acoperă aproape fiecare preferință din toate punctele de vedere.

10 exemple concrete de stil

Pitti uomo 93 ziua 3
exemple concrete de stil

Astfel aș vrea să încep cu câteva articole de stil masculin:

1) Style icon aici am explicat stilul vestimentar la 18 personalități (avem și un român). Este cel mai simplu mod de începe să te îmbraci bine. Vei observa și ținute simple precum și cele complexe. În funcție de nivelul la care te afli: începător, mediu sau avansat vei avea câte ceva de învățat.

2) Fotografii inspiraționale

Știi cum e o fotografie face cât o mie de cuvinte. Mai multe fotografii sunt ceva de neprețuit. Astfel, am făcut o listă cu cele mai bune  45 de pagini de tumblr.

3) Ținuta zilei

Sunt fotografii cu mine în care pun pe tavă stilul meu personal. Consider că se poate învăța din fiecare ținuta câte ceva. Mai ales că o parte dintre ele vin cu explicațiile de rigoare.

4) Pata de culoare

Pitti Uomo 82 cover
exemple concrete de stil

Este o serie de articole din care se putea învăța foarte ușor cum să porți doar un element colorat.

5) Materiale video

Sunt 49 de materiale video pline de sfaturi din care poți învăța cum se face un nod de cravată sau de eșarfă, cum se poartă o cravată sau o batistă de buzunar și cum se poartă costumul.

6) Seriale din care te poţi inspira din punct de vedere vestimentar

O parte dintre voi preferă unele seriale care din fericire oferă tone de inspirație. Atunci de ce să nu combini utilul cu plăcutul?

7) Filme pentru stilul tău vestimentar

Aceași povestete ca și la punctul 6, doar că acum e vorba de filme.

8) Site-uri pentru bărbați

În această listă vei găsi cele mai bune site-uri de stil, de atitudine și multe altele care te vor ajuta să te dezvolți pe toate planurile.

9) Street Style

 

Felul în care este îmbrăcat un bărbat pe stradă spune multe despre personalitatea acestuia. Este locul unde nu sunt restricții și fiecare este liber la creativitate.

10) Află povestea celor care au fost la început

Acum de ceva vreme am dat drumul la guest post-uri pe StilMasculin. Este locul în care fiecare își povestește drumul lui în stil. Am primit povești extraordinare de la Florin Roșoga, Alexandru Remus și Iulian. Povestea mea o poți afla la vestimentație și stil mascululin.

Aștept idei și din partea ta pentru a completa această listă.

Ce exemple de stil mai cunoști?

sursa foto

Related Posts

3 thoughts on “10 exemple concrete de stil

  1. Doru spune:

    https://www.facebook.com/gentlemenwithstyle?fref=ts

    Ce parere aveti de aceasta pagina de facebook? Merita urmarita?

  2. Multumesc pentru informatii !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *