Johnny, Depp, Creativitate, Stil, Personalitate

Johnny Depp este un simbol al modei. Spre deosebire de alte celebrităţi, el se bazează pe propriul simţ al stilului pentru a-şi crea look-ul. Deciziile lui unice asupra rolurilor din filme, precum și stilul de viață și-au pus amprenta asupra ținutelor sale. Depp este un artist cu un bun simț al estetici care deține controlul în vestimentație și are curajul de a evada și transmite prin ținutele lui creativitatea și personalitatea.

Style icon – Johnny Depp

Deşi arată bine în costume şi ţinute sport, lui îi plac foarte mult jachetele de piele deoarece acestea reprezintă baza ţinutelor sale. Nu-l interesează ce crede lumea despre el şi despre cum ar trebui să fie. El poartă ce vrea, se tunde cum vrea, se bărbiereşte sau nu, şi îşi alege rolurile din filme în care crede cu adevărat.

Pentru a experimenta în stilul propriu de îmbrăcăminte uită-te la modă din ani precedenţi.

Un singur articol vestimentar vintage îţi poate îmbunătăţi stilul. Ţinuta lui: atrage priviri, este rafinată şi este unică.

Astăzi să fi unic în stil este foarte greu de realizat, dar nu imposibil. De prea multe ori vedem aceleași stiluri copiate.

Este foarte greu de prezis ce va purta Johnny Depp la diverse evenimente. Chiar dacă se îmbracă așa cum vrea, ținuta sa este adecvată evenimentului respectiv. Ţinutele sale îl definesc cine şi ce este atunci când le poartă.

Datorită ţinutelor sale, Depp ar putea da lecţii unor designeri despre originalitate.

Sursa stilului personal începe cu tricoul. Adesea el a fost văzut purtând culori deschise. El este cunoscut purtând nuanțe precum: alb, negru, gri, maro închis sau albastru închis.

Pentru jeanși gândeşte-te la un model simplu de culoarea bleumarin. De aici încolo accesorile vor da accent ţinutei. Alege o pălărie fedora tradiţională în schimbul celei moderne de culori neutre cum ar fi griul şi maroul.

Johnny Depp1
Johnny Depp si accesorile

Vei mai avea nevoie de un ceas , o brăţară de piele, câteva lănţişoare de gât, o eşarfă sau o batistă ce să o înfăşori pe una dintre încheieturi.

Pe lângă acestea, Depp mai poartă ochelari de vedere cu rama tortoise (care denotă eleganță) sau de soare, cu lentile de nuanțe albăstri sau  mov și vestă.

Johnny Depp
Vesta si ochelari cu lentile albastre Johnny Depp

Depp nu urmează nicio regulă din modă. De multe ori, el poartă costume mari la două rânduri de nasturi și-l prind foarte bine.

El este cel mai bun exemplu ce ți-l pot oferi care se îmbracă conform personalității.

Johnny Depp Blue Eyeglasses
Johnny si ochelarii

sursa foto: snarkerati.com, seriouslyomg.com, doctorsofpopculture.blogspot.com, calorielab.com

Related Posts

7 thoughts on “Johnny Depp – Style icon

 1. St3f spune:

  Sincer, cred ca e marcat de Caraibe, in care chiar joaca genial :D

 2. Cosmin spune:

  Superstilat.

 3. Laci spune:

  @ St3f Pe langa asta, are si niste tinute bune.

  @ Cosmin El intr-adevar are niste tinute individuale.

 4. Cata Hristea spune:

  Un style icon adevarat. Ai ce invata de la el in stil, merita studiat cu atentie.

 5. Razvan spune:

  In ultima vreme cei de la GQ l-au trecut numai in sectiunea prost imbracat. Si asta cred ca de vre-o 2-3 luni incoace. :)

 6. Vlad spune:

  Sincer mie nu imi place deloc stilul lui.

 7. Daniel spune:

  Ce zici de jason statham drept style icon?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *